Ik heb een vraag
Wilgenweard

3 redenen waarom jullie op trainingskamp moeten deze winter!

“Ik denk dat ik al 16 trainingskampen tijdens de winterstop heb meegemaakt”, rekent Sander even snel uit. En nog altijd is hij van de partij! “Tijdens een trainingskamp is er voor de groep veel tijd om samen door te brengen. En na de drukke feestdagen is het goed om je gezamenlijk voor te bereiden voor de rest van het seizoen” meldt hij. “Dat is belangrijk en goed voor de teamspirit”. Dat zijn wij het met Sander eens en wel om deze 3 redenen:

1. Teambuilding

Met het team er een weekend lang tussenuit is sowieso gezellig en goed voor de teambuilding. Zeker als jullie naast het trainen nog andere teamactiviteiten gaan doen! Zoals een escape room, beat the matrix, mountainbiken of klimmen. De leuke en uitdagende activiteiten vergroten het plezier en samenwerking binnen het team en bevorderen een positieve sfeer! 

2.Conditie op peil houden  

December is de maand van de feestdagen, lekker eten/ drinken en vaak wat minder beweging. Januari is dan de perfecte maand om daar weer wat balans in te brengen en de basis van de conditie te versterken. Zo zijn jullie in ieder geval weer goed voorbereid voor het komende seizoen.

3. Gezelligheid, mooie verhalen én bier drinken!

Het past misschien niet helemaal in de topsport gedachte maar draagt bij aan teambuilding; ‘S avonds in de sfeervolle bar gezellig een biertje drinken, een hilarische pubquiz spelen of een avondje heerlijk op stap. Perfect voor de teamgeest!

Gooi het op de WhatsApp en regel een weekend met jouw teamgenoten! 👏