Ik heb een vraag
3 redenen waarom jullie op trainingskamp moeten deze winterstop!

3 redenen waarom jullie op trainingskamp moeten deze winterstop!

“Ik denk dat ik al 16 trainingskampen tijdens de winterstop heb meegemaakt”, rekent Sander even snel uit. En nog altijd is hij van de partij! “Tijdens een trainingskamp is er veel tijd om als groep samen te spenderen en je na de drukke feestdagen weer goed voor te bereiden voor het seizoen”, zegt de voetballer. “Dat is erg belangrijk en goed voor de teamspirit”. Dat zijn wij het met Sander eens en wel om deze 3 redenen!

1. Teambuilding

Met het team er een weekend lang tussenuit is sowieso gezellig en goed voor de teambuilding! Zeker als jullie naast voetballen nog andere teamactiviteiten gaan doen! Zoals een escape room, beat the matrix, mountainbiken of klimmen. Leuke en hilarische activiteiten vergroten het plezier en enthousiaste binnen het team en bevorderen een positieve sfeer! 

2.Conditie op peil houden  

December is de maand van de feestdagen, lekker eten/ drinken en weinig beweging. Januari is dan de perfecte maand om weer even wat balans in te brengen en alvast een basis te gaan leggen voor een ijzersterke conditie. Zo zijn jullie in ieder geval weer goed voorbereid voor het komende seizoen.

3. Gezelligheid, mooie verhalen én bier drinken!

Het past misschien niet helemaal in de topsport gedachten! Maar zeker bij teambuilding! ‘S avonds in de sfeervolle bar gezellig een biertje drinken, een hilarische pubquiz spelen of een avondje heerlijk op stap. Perfect voor de teamgeest!

Gooi het op de WhatsApp en regel een weekend met jouw teamgenoten! 👏