Ik heb een vraag
Wilgenweard

Actief personeelsuitje in Overijssel of Twente organiseren? Stap in de wereld van Expeditie Robinson!

Wie van jouw collega’s heeft het beste geheugen? Dan is de memorieproef echt wat voor hem/haar! En schuif de sterkste collega naar voren bij het kanotrekken. Ons Expeditie Robinson arrangement kent allerlei proeven die in teams worden uitgevoerd. Zo beleef je met collega’s een actief personeelsuitje, waarbij iedereen zijn of haar sterke eigenschappen in kan zetten. Nog even onderhandelen wie de eetproef voor zijn rekening moet nemen en een bordje meelwormen naar binnen moet schuiven:)

Pak nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson worden jullie ingedeeld in teams en alleen de echte survivors maken kans de titel ‘ultieme Robinson’ te winnen.

Expeditie Robinson vuur maken

Proeven

In teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinsonproeven. Welk teamlid is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? Op het oog spellen met eenvoudige hulpmiddelen, maar juist dan komt het aan op Robinson kwaliteiten: kracht, slimheid, snelheid en uithoudingsvermogen. Hongerig geworden van al deze activiteiten? Durven jullie de eetproef toe te voegen? Op het menu staan meelwormkroketten, wie durft een hapje te nemen?

Expeditie Robinson

Eindproef

De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij jullie moeten puzzelen, knopen en vuur maken. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong. Maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef zal winnen!

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijke welk team het meest succesvol is. Dat maakt Expeditie Robinson heel geschikt als teambuildingsactiviteit.

Meer informatie en contact

Wil je meer informatie over Expeditie Robinson of andere actieve personeelsuitjes? Neem gerust contact met ons op, we denken graag mee over een programma op maat. Download alvast onze informatiebrochure voor meer info. We hopen je snel te zien!