Ik heb een vraag
Wilgenweard

Actief vergaderen

Trap het zakelijk najaar inspirerend af, met een actieve vergadersessie, kick-off of presentatie!

Met dit prachtige nazomerweer is het best lastig de draad na de vakantie weer op te pakken…  
Maar wij zijn -net als jij hopelijk- goed uitgerust en hebben zin er vol tegenaan te gaan!

De nazomer is een goed moment om de rest van het zakelijk jaar af te trappen met een inspirerende kick-off, presentatie of vergadersessie.

Vergaderlocatie

Start september of oktober in een inspirerende omgeving. Even weg van de vaste werkplek zorgt vaak voor frisse ideeën. Vergaderen in een luxe jachthut, in het bos of op één van de terrassen aan de Regge: het is bij ons allemaal mogelijk. We hebben 3 vergaderzalen, allemaal voorzien van alle vergaderfaciliteiten (beamers, microfoons, wifi, etc.).

Sfeervol vergaderen in een luxe jachthut, sfeervolle zaal of op de heerlijke terrassen aan het water. Vergaderen bij De Wilgenweard in Nijverdal

Vergaderen bij De Wilgenweard

  • 3 verschillende vergaderzalen
  • Inclusief gebruik audiovisuele middelen
  • van 3 tot 200 personen
  • Teambuildingsactiviteiten en diverse Escape Rooms als vergaderbreak

Reserveer direct een vergaderzaal

bedrijfstraining de Wilgenweard Nijverdal

Teambuildingsactiviteiten

Het werkt goed om vergaderen of een presentatie te combineren met actieve onderdelen. Wij hebben trainers die als geen ander weten hoe ze teams versterken door middel van activiteiten. Stel in overleg met hen een programma samen, met bijvoorbeeld één van onze teambuildingsactivietiten; bijvoorbeeld Expeditie Robinson, Fort Boyard, teambuildingsactiviteiten of een teambuildingspad.

Escape Room Overijssel| De Wilgenweard in Nijverdal| 2 zenuwslopende escape rooms, één spectaculaire ontsnappingstocht in het bos: Escape the Forest en 'the next level escape experience' Beat The Matrix.

Escape Room als vergaderbreak

De ultieme vergaderbreak van dit moment is natuurlijk een escape room, het zakelijke combineer je zo met ontspanning.

Breid je vergaderarrangement uit met één van onze escape rooms: De Bunker, The Gentlemen’s room, escape the forest- outdoor escape room of beat the matrix, the next level escape experience. Escape rooms speel je al vanaf 3 personen tot wel 74 personen tegelijk.

Alle activiteiten bekijken