Ik heb een vraag
Paasbrunch met gratis activiteit

Paasbrunch met gratis activiteit

“Weet jij nog wat leuks om te doen met de Paasdagen? Ik heb geen zin in veel gedoe en geregel, ben al druk zat. Wil een keer echt genieten met m’n gezin van een lang weekend vrij. Maar wat kunnen we doen?” verzucht mijn wandelmaatje.

We wandelen stevig door op ons wekelijkse rondje door de bossen.

“Ik wil mijn ouders verrassen met de paasdagen. Ze passen zo vaak op. Ik heb wel een leuk familie uitje voor Pasen voor je.
Ik mail het je wel toe!” beloof ik mijn vriendin.

Mmm, een lekkere Paasbrunch

Terwijl je vers gekookt zacht eitje uitlepelt, geniet je van het uitzicht over de Regge. “Mam, ik wil ook een ei, maar ook een paar frietjes” roept de jongste. Jullie zitten met het hele gezin op het terras, in de zon. Wat fijn dat de paasdagen dit jaar zo laat vallen en het echt lekker is om samen met je gezin buiten te zitten.

Heerlijk ontbijt na een overnachting in ons sporthotel

Eerste en Tweede Paasdag

Bij de Wilgenweard verzorgen we op eerste en tweede paasdag een lekkere en uitgebreide paasbrunch waar je met je hele familie van kunt genieten. Bij mooi weer buiten en bij wat kouder weer kun je terecht in één van de sfeervolle zalen.
We ontvangen je met een glas bubbels. Vervolgens kun je genieten van een uitgebreid warm en koud brunchbuffet met o.a. soep, salades, quiche, eiergerechten, heerlijke broodjes met een uitgebreide keuze aan beleg. De koffie, thee, melk en jus d’orange zit er natuurlijk ook bij in.Voor de kinderen is er een apart buffet met frietjes, snacks en poffertjes.
Kanovaren bij De Wilgenweard in Nijverdal

En een actief uitje na het eitje

Is jullie buik goed gevuld? Geniet dan samen van een kanotocht in een 3 / 4 persoons Canadese kano over riviertje de Regge. Of kies voor het kompasmysterie, een 2 uur durende wandel/puzzeltocht met kompas en kaart.

Is het slecht weer?

Niet getreurd, je kunt dan (tegen meerprijs) ook kiezen voor één van onze indoor activiteiten zoals een Escape Room of Beat The Matrix, ‘The next level escape experience’ (geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar).

Wanneer?

Waar: De Wilgenweard in Nijverdal
Wanneer: 12 april (1e Paasdag) & 13 april (2e paasdag)
Tijdstip brunch: 11.00 – 14:00 uur
Kosten: € 22,95 p.p. & voor kinderen 3 t/m 12 jaar € 9,95 p.p.
(voor kinderen van 0 tot 3 jaar is het gratis)