Ik heb een vraag
Abseilen

Abseilen

 Via het steile trapje beklim je de 15 meter hoge toren, je voel je wind om je oren en de kriebels in je buik. Dát is abseilen van de 15 meter hoge toren bij de Wilgenweard!

 

Op grote hoogte abseilen

 

Hoe gaat het abseilen

Je voelt de wind om je hoofd, je ziet het fantastische uitzicht en slikt als de instructeur jou vertelt dat je straks  door het poortje moet stappen om langs een touw de verticale wand naar beneden te lopen of te springen

Hierbij begeleid je jezelf. Je laat jezelf via de wand naar beneden zakken en bepaalt zelf dus ook de snelheid. Onze instructeurs grijpen enkel in wanneer nodig. Bij het abseilen moet je soms grenzen verleggen, maar dat maakt het ook zo spannend. En wat een kick is het wanneer je eenmaal beneden staat!

 

Veiligheid voorop bij het abseilen

Uiteraard krijg je vooraf een uitgebreide instructie over de techniek van het abseilen, maar ook tijdens de activiteiten word je continu beveiligd. Naast een abseiltouw is iedere deelnemer verbonden met een extra zekeringslijn, waarmee de instructeur ten allen tijden kan ingrijpen.
Abseilen vindt plaats op onze touwbaan, je kunt hier ook een heel parcours afleggen of maak een vrije val tijdens een Gravity Fall van 12 meter!

Voor wie

Je hebt een minimum lengte nodig van 1.65 m. Abseilen doe je altijd samen met een goed opgeleide en gecertificeerde instructeur.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Abseilen duurt ongeveer 45 minuten en is te boeken vanaf 10 personen voor €11,00 p.p.

 

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €11,00 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: Tot 2 uur

Anderen bekeken ook

Beste Bezoeker!

Helaas moeten wij tot 1 juni onze deuren dicht houden. Dat betekent dat alle reserveringen tot 1 juni komen te vervallen.
Vanaf 1 juni nemen wij weer reserveringen aan. Deze kun je via de website plaatsen.
Telefonisch zijn wij op dit moment slecht bereikbaar. De e-mail wordt regelmatig gelezen en beantwoord.
Mocht je graag telefonisch contact hebben kun je via onderstaande formulier een terug bel verzoek plaatsen.

Let goed op jezelf en op elkaar! ❤️

Graag tot snel! Team De Wilgenweard

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen over een activiteit