Ik heb een vraag
Beat The Matrix: unieke Escape Game

Beat The Matrix: unieke Escape Game

Overzicht

Kosten €18,80 - €24,50 p.p.

Groepsgrootte: 2-32

Duur: 1,5 uur

Je bukt en probeert de laserstralen te ontwijken. Je teammaatje is wat behendiger en weet ook de lichtknoppen uit te drukken. Dat scoort lekker! Deze kamer van escape game Beat The Matrix is net wat makkelijker dan die vorige. Daarin moest er een pittige puzzelopdracht opgelost worden. Die ga je straks nog een keer overdoen, om een hogere score te halen. Gelukkig is daar ruimte voor in deze escape game.

Een uitdagend indoor uitje!

Beat the Matrix is een spannende indoor escape-game met 10 kamers geschikt voor 2 tot 32 personen, waarbij je in elke kamer een ander spel speelt. De uitdaging is zoveel mogelijk punten te scoren in die 10 kamers. Extra spannend wordt het wanneer je probeert om ook de code van de Matrix te kraken! Dat maakt Beat the Matrix een spel met meerdere lagen, waardoor het super is voor zowel beginnende als ervaren spelers. Alvast een tip voor jou: hou net als bij de escape room de tijd in de gaten. Zorg dat je niet vergeet om op zoek te gaan naar aanwijzingen om het geheim van de Matrix te ontrafelen!

 

Escape game Beat The Matrix in het kort:

Beat The Matrix is een escape game in real life, een uitdagend uitje, waarbij je in 10 verschillende kamers uitgedaagd wordt.

  • Vind je escape rooms leuk ? Dan is dit echt wat voor jou!
  • Volop competitie in 10 kamers.
  • Kraak codes, los raadsel op, werk samen, reageer snel!
  • Super gave Virtual Reality-, Augmented Reality- & laser games
  • En… vergeet niet het geheim van de Matrix te ontrafelen…
  • Het spannendste uitje van 2023!
  • Ideaal voor bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, familie uitjes.
  • Voor groepen van 2 tot 32 personen.
  • Minimum leeftijd 8 jaar.

 

Fysieke en mentale inspanning

De escape game Beat The Matrix vraagt in twee kamers iets meer fysieke inspanning. Je hoeft absoluut geen topconditie te hebben en een denkvermogen als Albert Einstein is ook niet perse nodig.  Door te overleggen en slim samen te werken kom je het verst! Doordat je een trap op moet, is Beat The Matrix helaas niet toegankelijk voor rolstoelers.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Beat the Matrix is te spelen met minimaal 3 en maximaal 32 deelnemers. Het spel wordt gespeeld in teams van 3 of 4 personen. Het programma duurt anderhalf uur (inclusief introductie). De prijs varieert tussen de € 18,80,- en € 24,50, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd. Let wel op, het minimale bedrag van Beat The Matrix is voor vier personen.

 

Goed om te weten: Wanneer je Beat The Matrix speelt met minder dan 32 personen dan kan het zijn dat ook een andere groep het spel boekt. We houden er rekening mee dat altijd 4 van de 10 kamers vrij zijn als er meerdere groepen inzitten, zodat er geen opstopping ontstaat. Je kan elkaar dan enkel op de gang tegenkomen. De spellen speel je met jouw groepje.


Tip voor grotere groepen
: combineer Beat the Matrix met onze andere escape rooms of één van onze andere activiteiten.

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in