Ik heb een vraag
CSI moordspel

CSI moordspel

Enkele dagen geleden werd er bij De Wilgenweard in Nijverdal een moord gepleegd. de politie Hellendoorn is volop met onderzoek bezig, maar tot op heden zonder resultaat. Dit is geen gewoon politiewerk, maar iets voor de CSI!
 
De politie geeft het onderzoek uit handen, aan jullie team! Lukt het jullie om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen en deze moordzaak op te lossen?  
 

Onderzoeken als een echte CSI rechercheur

Jullie worden ingedeeld in een aantal onderzoeksteams. Ieder team krijgt een eigen dossier van de moordzaak met hierin onder meer het rapport van de lijkschouwer, achtergrondinformatie over het slachtoffer en een getuigenverklaring. Leiden beelden van bewakingscamera’s en deelonderzoeken jouw team naar de dader? Probeer je onderzoek niet alleen nauwkeurig maar ook zo snel mogelijk te doen! Wanneer je andere teams te slim af bent, ben je de uiteindelijke winnaar van het CSI Moordspel!  
 

Tijd en groepsgrootte

Het CSI Moordspel duurt ongeveer 2,5 uur en is te boeken door groepen vanaf 10 personen.
 
Kosten Vanaf 10 personen: €19,50 pp., vanaf 20 personen: €18,00 pp. en vanaf 40 personen: €16,50 pp.  

 

Waarom komen mensen naar de Wilgenweard?

  • Het allerbelangrijkst: ons team! Gasten zeggen vaak dat we enorm gastvrij, meedenkend en flexibel zijn. Dat is precies waar we naar streven.
  • Een  locatie die sfeervol is en tegelijkertijd alles in huis heeft voor een gezellige en actieve familiedag, een bedrijfsuitje, een uitje met vrienden en vrijgezellen, een dag of weekend met je sportteam.
  • Een unieke omgeving: aan de rand van de Sallandse heuvelrug, aan de oevers van rivier de Regge met sportvelden om de hoek
  • Een overzichtelijk activiteitenterrein direct naast ons pand, zodat je niemand uit het oog verliest
  • Een sportherberg met kamers zonder opsmuk (per 4 personen een douche en toilet). Uitstekend geschikt voor een weekend!
  • Een uitstekende keuken, met koks die rekening houden met de wensen van de groep en een eventueel dieet of allergie.
  • In één boeking regel je alles voor een compleet verzorgde dag of familieweekend.
  • Aanbod op maat voor grote en kleine groepen van 8 tot 400 personen.
Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €16.50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 2-4uur