Ik heb een vraag
CSI Moordspel

CSI Moordspel

Overzicht

Kosten €17,30 - €22,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 2,5 uur

Enkele dagen geleden werd er bij De Wilgenweard in Nijverdal een moord gepleegd. De politie Hellendoorn is volop met onderzoek bezig, maar tot op heden zonder resultaat. Uitbesteden aan jullie team is de enige optie. Lukt het jullie om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen, verdachten uit te sluiten en deze verschrikkelijke moordzaak op te lossen?

 

Het proces

Jullie worden ingedeeld in een aantal onderzoeksteams en ieder team krijgt een eigen dossier van de moordzaak. Hierin staat onder meer het rapport van de lijkschouwer, achtergrondinformatie over het slachtoffer en een aantal personalia’s. De beelden van bewakingscamera’s en deelonderzoeken die nog niet door de politie zijn uitgevoerd komen in handen van jullie team? Probeer je onderzoek niet alleen nauwkeurig maar ook zo snel mogelijk te doen! Wanneer je andere teams te slim af bent, ben je de uiteindelijke winnaar van het CSI Moordspel!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

CSI Moordspel is te spelen vanaf 10 personen. Het programma duurt ongeveer 2,5 uur. De prijs varieert tussen de € 17,30 en € 22,50, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ