Ik heb een vraag
Wilgenweard

E-Chopper verhuur

Overzicht

Kosten €30,00 - €35,00 p.p.

Groepsgrootte: 10-50

Duur: 2 of 3 uur

Het is de activiteitentrend van hét moment: De E-Chopper! Ga heerlijk op pad met deze stille, milieuvriendelijke motorfiets en ontdek de mooie landschappen van Twente en Salland. Je kan ze nú ook huren bij De Wilgenweard. Hoe gaaf is dat? Ga op stap met deze stoere e-bike, geniet van de rust en ontdek geruisloos de mooiste plekjes van Nijverdal/ Hellendoorn. Combineer het met één van onze activiteit en lekker eten om een hele leuke, compleet verzorgde dag te hebben samen met jouw vrienden, collega’s of familie. 

 

Milieuvriendelijk de natuur in

Maak een mooie rit met de elektrische tweewieler door de natuur van Twente en de Sallandse Heuvelrug. Ruik de heerlijke geur van het bos, luister naar de vogeltjes die fluiten en voel het zonnetje op jouw gezicht. Je geniet écht van het landschap, doordat de E-Choppers muisstil zijn. Én ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk! Hierdoor kun je éxtra genieten van jouw ritje. Samen met jouw collega’s, vrienden of familie verken jij de omgeving. Er zijn hele mooie plekjes te vinden in de omgeving van Nijverdal/ Hellendoorn.

 

De E-Chopper

Jij gaat op pad op de stoere V8 Chopper van E-Rebel! Een erg stoere bike met een uniek model. Met zijn dikke banden en hoog stuur zie jij er echt onbevreesd uit. Zo ervaar jij hoe het is om stil en milieuvriendelijk door het landschap te crossen. Met een snelheid van 25 km/h kun je een heel eind komen! Voor het huren van een E-Chopper moet je in het bezit zijn van een (brommer)rijbewijs. Het dragen van een helm is verplicht, dus je krijgt er een gave helm bij. Kinderen t/m 15 jaar mogen mee achterop!

 

E-Chopper verhuur in Nijverdal

E-Choppers zijn nu ook te huren bij De Wilgenweard! Je start op onze unieke locatie aan het rand van het bos en naast rivier de Regge. De medewerkers van E-Rebel leggen je uit hoe de elektrisch aangedreven chopper werkt en vertellen je over de toffe routes die je kan nemen. Nadat je alle ins-en outs hebt gehoord, ga je zelf op pad om de omgeving te verkennen vanaf De Wilgenweard.

Maak je dag compleet en combineer deze gave E-Choppertocht met één van onze andere coole activiteit. Sluit af met een smakelijke lunch, barbecue of buffet!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De E-Chopper is te boeken vanaf 10 t/m 50 personen en kan je huren voor 2 of 3 uur!*

 

Kies jij voor 2 uur? Dan is de prijs €30,- p.p.

Kies jij voor 3 uur? Dan is de prijs €35,- p.p.

De prijs is inclusief helm en verzekering, dus je hoeft je nergens meer zorgen over te maken!

Wil je graag jouw kind(eren) meenemen achterop de E-Chopper? Dan betaal je €5,- euro extra.

 

 

*onder voorbehoud van de beschikbaarheid bij E-Rebel

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ