Ik heb een vraag
Escape Games

Escape Games

Overzicht

Kosten €105,00 - €130,00 per kamer*

Groepsgrootte: vanaf 3

Duur: Tot 2 uur

Daar zit je, met een groep mensen opgesloten in Escape Room De Bunker uit de Tweede Wereldoorlog of in een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal 60 minuten de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Door spannende raadsels op te lossen, door samen te werken en door elkaar te vertrouwen. Mooi weer en liever niet binnen ontsnappen? Ga dan naar buiten en doe de Escape the Forest. 

 

Escape Rooms, Escape the Forest, Beat the Matrix

Je kunt kiezen uit vier verschillende escape games, De Bunker en the Gentlemen’s Room of Beat The Matrix, een escape spel met 10 kamers die binnen zijn. Buiten hebben we Escape the Forest, een bijzondere escape game in het bos!

 

Voor wie?

Onze twee binnen Escape Rooms vallen bij alle soorten groepen in de smaak. Samenwerking en vertrouwen in elkaar speelt een rol, dat maken de kamers zeker geschikt voor een personeelsuitje. Maar ook families, vrienden en scholen beleefden super veel plezier aan hun deelname aan onze Escape Rooms! Spanning en vermaak staan voorop bij het ontrafelen van de geheimen van de escape rooms. Onze escaperoom der Bunker wordt wel als zeer spannend ervaren door de geluidseffecten. Daarnaast zijn de raadsels soms nog vrij moeilijk voor kinderen, ook in onze andere escape room the Gentlemen’s room. Daarom raden wij aan om deze Escape Rooms te spelen vanaf ongeveer 16 jaar. Om het spelplezier te waarborgen kunnen er maximaal 8 personen in onze Escape Rooms**.

 

De Wilgenweard biedt ook twee escape games aan die net even wat anders zijn dan een traditionele Escape Room. Escape the Forest wordt gespeeld in het bos, waarbij je allerlei verschillende opdrachten moet voltooien om te ontspannen. Het spel is te spelen vanaf ongeveer 16 jaar. Beat the Matrix is een next level escape experience die je al kan spelen vanaf 8 jaar. Meer hierover kun je vinden op onze Beat The Matrix-website!

 

Escape Room Overijssel: ook voor grote groepen!

Wanneer je met een grote groep bent, gaat een deel alvast bezig met de escape games. De andere teamleden kunnen genieten van een drankje aan de bar of op ons terras, maar we kunnen ook andere activiteiten aanbieden. Denk aan Beat the Matrix, the next level escape experience of combineer het met sportieve activiteiten zoals klimwandabseilensuppen of handboogschieten. Zo worden de escape rooms, Beat the Matrix en Escape the Forest onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

 

Escape Rooms voor thuis!

Sinds dit jaar kunnen jullie thuis ook onze Escapes Games spelen: Rijkshotel de Nor en De Schaduwspits! Koop via onderstaand scherm een inlogcode voor Rijkshotel de Nor en ontsnap uit de gevangenis!

Voor De Schaduwspits heb je een spelcode nodig, hierna probeer je binnen 130 minuten het Nederlands Elftal wereldkampioen voetbal te maken! Koop je spelcode op www.schaduwspits.nl!

Tijdsduur

De speeltijden zijn:

  • Bij de Escape Rooms heb een uur de tijd om te ontsnappen. Per kamer is er voor 3 tot 8 personen plek.
  • Escape The Forest duurt een uur en drie kwartier. Daarbij zit een uur ontsnappingstijd.
  • Beat the Matrix duurt 90 minuten, 10 minuten introductie en 80 minuten speeltijd
  • Rijkshotel de Nor duurt 100 minuten.
  • De Schaduwspits duurt een hele wedstrijd, verlenging en extra tijd: 130 minuten!

 

Meer informatie lees je ook op onze speciale Escape Room website!

Boek Escape Game voor thuis De Schaduwspits door op het plaatje hieronder te klikken. De overige escape spellen kun je daaronder boeken.

 

*De prijzen van de Escape Rooms zijn seizoensgebonden en hangen af van de maand, dag en tijd waarop je de activiteit speelt, m.u.v. de online Escape Rooms.

 

**Laat bij (online) reserveren weten met hoeveel personen jullie groep is!

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in