Ik heb een vraag
Escape Rooms

Escape Rooms

Overzicht

Kosten €110,50 - €130,00 per kamer*

Groepsgrootte: vanaf 3

Duur: Tot 2 uur

Daar zit je, met een groep mensen opgesloten in Escape Room De Bunker uit de Tweede Wereldoorlog of in een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal 60 minuten de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Door spannende raadsels op te lossen, door samen te werken en door elkaar te vertrouwen. 

 

Escape Rooms

De Wilgenweard heeft twee toffe, traditionele Escape Rooms! Beide vallen bij alle soorten groepen in de smaak. Samenwerking en vertrouwen in elkaar speelt een rol, dat maken de kamers zeker geschikt voor een personeelsuitje. Maar ook families, vrienden en scholen beleven super veel plezier aan hun deelname aan onze Escape Rooms! Spanning en vermaak staan voorop bij het ontrafelen van de geheimen van de escape rooms:

 

Der Bunker

Waan je in de sfeer van de Tweede Wereldoorlog. Geen zorgen, je zit veilig in een bunker! Of toch niet? Je hoort het geluid van vallende bommen en vliegtuigen! Zorg ervoor dat je binnen 60 minuten ontsnapt. Luister goed naar de Duitse hints en ontcijfer de puzzels.

 

The Gentlemen’s Room

In 1814 is de Brit Thomas Ainsworth in zijn herenkamer levenloos aangetroffen. Had de succesvolle directeur van de Nederlandsche Handels-Maatschappij vijanden? Aan jou de taak om met jouw vrienden, familie of collega’s achter de geheimen te komen. Los het mysterie binnen 60 minuten op!

 

Voor wie geschikt?

Onze escape room der Bunker wordt wel als zeer spannend ervaren door de geluidseffecten. Daarnaast zijn de raadsels soms nog vrij moeilijk voor kinderen, ook in onze andere escape room the Gentlemen’s room. Daarom raden wij aan om deze Escape Rooms te spelen vanaf ongeveer 16 jaar. Om het spelplezier te waarborgen kunnen er maximaal 8 personen in onze Escape Rooms**.

 

Nog meer Escape-plezier!

Naast onze twee binnen Escape Rooms hebben wij ook drie andere unieke Escape Games!

  • Escape the Forest wordt gespeeld in het bos, waarbij je allerlei verschillende opdrachten moet voltooien om te ontspannen. Het spel is te spelen vanaf ongeveer 16 jaar en duurt 1,5 uur.
  • Beat the Matrix is een next level escape experience met maar liefst 10 kamers en één groot geheim. Deze escape kan je al spelen vanaf 8 jaar en duurt 1,5 uur. Leuk voor familie dus!
  • Nieuw bij De Wilgenweard is Escape Diner: Key of Life. Ontdek de geheimen van Howard Carter en los de raadsels op om bij de Key of Life te komen. Ondertussen geniet je van het heerlijke Midden-Oosterse driegangendiner of gewoon borrelen kan ook. Met diner duurt het spel 4 uur en los 2,5 uur.

Escape Room Overijssel: ook voor grote groepen!

Wanneer je met een grote groep bent, gaat een deel alvast bezig met de escape games. De andere teamleden kunnen genieten van een drankje aan de bar of op ons terras, maar we kunnen ook andere activiteiten aanbieden. Denk aan Beat the Matrix (maximaal 32 personen), the next level escape experience of combineer het met sportieve activiteiten zoals klimwandabseilensuppen of handboogschieten. Zo worden de escape rooms, Beat the Matrix en Escape the Forest onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

Escape Rooms voor thuis!

Geen zin om het huis uit te gaan? Je kan ook thuis onze gave Escape Games spelen: Rijkshotel de Nor en De Schaduwspits! Koop via onderstaand scherm een inlogcode voor Rijkshotel de Nor en ontsnap uit de gevangenis in 100 minuten! Probeer in De Schaduwspits binnen 130 minuten het Nederlands Elftal wereldkampioen voetbal te maken

 

Escape Room boeken?

De overige Escape Games kun jij nu hieronder boeken! Meer informatie lees je ook op onze speciale Escape Room website!

 

*De prijzen van de Escape Rooms zijn seizoensgebonden en hangen af van de maand, dag en tijd waarop je de activiteit speelt, m.u.v. de online Escape Rooms.

**Laat bij (online) reserveren weten met hoeveel personen jullie groep is!

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in