Ik heb een vraag
Escape Room

Escape Room

Daar zit je, met een groep mensen opgesloten in escape room de bunker uit de Tweede Wereldoorlog of in een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal 60 minuten de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Door spannende raadsels op te lossen, door samen te werken en door vertrouwen in elkaar.

Tot 1 januari zijn de escape rooms alleen te boeken voor gezinnen/ huishoudens. Escape The Forest kan op 1,5 meter worden gespeeld en is coronaproof. Escape Game Beat The Matrix kan ook coronaproof worden gespeeld.

Voor wie?

Onze twee binnen escape rooms vallen eigenlijk bij alle soorten groepen in de smaak. Samenwerking en vertrouwen in elkaar speelt een rol, dat maakt de escape room zeker geschikt voor een personeelsuitje. Maar ook families, vrienden en scholen beleefden super veel plezier aan hun deelname aan onze escape rooms!

 

Escape rooms, Escape the Forest, Beat the Matrix

Je kunt kiezen uit vier verschillende escape games, De Bunker en de Gentlemen’s Room of Beat The Matrix, een escape spel met 10 kamers die binnen zijn. Buiten hebben we Escape the Forest, een bijzondere escape game in het bos!

 

Beat the Matrix, Escape Experience the next level

Escape Room Overijssel: ook voor grote groepen!

Wanneer je met een grote groep bent, gaat een deel alvast bezig met de escape games. De andere teamleden kunnen genieten van een drankje aan de bar of op ons terras, maar we kunnen ook andere activiteiten aanbieden. Denk aan beat the matrix, the next level escape experience of combineer het met sportieve activiteiten zoals  klimwandabseilensuppen of handboogschieten. Zo worden de escape rooms en Escape the Forest onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

 

Prijs & Tijd

  • De kosten voor een escape room zit op €100,- per kamer voor 3 tot 8 personen (tijdsduur 1 uur).
  • Escape The Forest kost tot 10 personen €150,00 en vanaf 10 personen €15,00 p.p. (tijdsduur 1 uur & 45 minuten)
  • Beat the matrix kost vanaf €18,50 p.p. (tijdsduur 75 min)

 

Meer informatie lees je ook op onze speciale website, met mogelijkheden voor online boeking.
Boeken kan ook via mail of telefonisch: 0548-681338

 

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €14,50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: Tot 2 uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ