Ik heb een vraag
Escape the Forest

Escape the Forest

TRINGGGGGGH! Via de telefoon krijg je de opdracht dat je je gereed moet maken om het bos in te duiken…. Een kwartier later sta je met je teammaten midden in een bos. Je hebt 60 minuten om jezelf te bevrijden en zoveel mogelijk punten te scoren. Dat vraagt om ultieme samenwerking!  Let’s go! 

 

Samenwerking is key!

Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten bij een boom midden in het bos. Vier opdrachten die achtereenvolgens moeten worden uitgevoerd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

Combinatie met andere Escape games

Per keer gaat er een groep van 7 t/m 13 personen het bos in. De andere teamleden kunnen genieten van een drankje aan de bar of op ons terras, maar we kunnen ook andere activiteiten aanbieden. Denk aan één van de andere escape spellen zoals Beat the Matrixklimwandabseilensuppen of handboogschieten. Zo wordt de Escape The Forest een onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

Tijd

  • Het programma neemt ongeveer 1 uur en 45 minuten in beslag
  • Eenmaal in het bos hebben jullie maximaal een uur om jezelf te bevrijden

 

Groepsgrootte

  • 7 t/m 13 personen
  • Zijn jullie met meer personen? Dan kun je Escape The Forest achter elkaar boeken, de groepen starten 30 minuten na elkaar.
  • De andere teamleden kunnen genieten van een drankje aan de bar of op ons terras, maar we kunnen ook andere activiteiten aanbieden.

 

Prijs

  • De Escape the Forest kost voor 7 tot en met 10 personen  € 150,00
  • Voor 11 personen of meer : vanaf €15,00 p.p.

* Escape the Forest kan niet in het donker gespeeld worden

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Overzicht

Kosten vanaf €15,00 p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in