Ik heb een vraag
Escape the Forest

Escape the Forest

Overzicht

Kosten €15,00 - €19,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 7

Duur: 1,5 uur

TRINGGGGGGH! De telefoon gaat voor jou! Je krijgt de opdracht dat je je gereed moet maken om het bos in te duiken samen met jouw groepje… Een kwartier later sta je met je teammaten midden in een bos. Je hebt 60 minuten om jezelf te bevrijden en zoveel mogelijk punten te scoren. Dat vraagt om ultieme samenwerking in het escape spel Escape The Forest! Let’s go! 

 

Samenwerking is key!

Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten bij een boom midden in het bos. Vier opdrachten die achtereenvolgens moeten worden uitgevoerd. Lukt het niet binnen de tijd? Dan vertrekken jullie helaas zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om uit het bos te ontsnappen én het record te breken?

 

Combinatie met andere (Escape) activiteiten

Per keer gaat er een groep van 7 t/m 13 personen het bos in. De andere teamleden kunnen genieten van een drankje aan de bar of op ons terras, maar we kunnen ook andere activiteiten aanbieden. Denk aan één van de andere escape spellen zoals Beat the Matrixklimwandabseilensuppen of handboogschieten. Zo wordt de Escape The Forest een onderdeel van een spannend en uitdagend activiteitenprogramma!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte:

Escape the Forest is te spelen met minimaal 7 en maximaal 13 deelnemers. Vanaf 14 spelers worden er twee teams gemaakt. Het programma duurt ongeveer anderhalfuur. De prijs varieert tussen de € 15,- en € 19,50, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd. Escape the Forest kan niet in het donker gespeeld worden

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in