Ik heb een vraag
Expeditie Robinson V.O.

Expeditie Robinson V.O.

Overzicht

Kosten €19,00 - €24,70 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 4 uur

Zijn jij en je klasgenoten snel, sterk, slim en behendig? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson worden jullie ingedeeld in teams en alleen de echte survivors maken kans om te winnen. In teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinsonproeven.

 

Ga de strijd aan!

Welk team is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? Op het oog spellen met eenvoudige hulpmiddelen, maar juist dan komt het aan op jullie Robinson kwaliteiten: kracht, slimheid, snelheid en uithoudingsvermogen. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerste vier proeven start met een voorsprong aan de laatste proef.

Win de Expeditie door de zenuwslopende eindproef te winnen! Knopen, puzzels, vuurmaken en meer kom je tegen in deze finale.

 

 

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijk welk team het meest succesvol is. Dat maakt Expeditie Robinson heel geschikt als teambuildingsactiviteit.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Expeditie Robinson Voortgezet Onderwijs is te spelen vanaf 10 deelnemers. Het programma duurt ongeveer 4 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze). De prijs varieert tussen de € 19,- en € 24,70, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ