Ik heb een vraag
Expeditie Robinson voortgezet onderwijs

Expeditie Robinson voortgezet onderwijs

Zijn jij en je klasgenoten snel, sterk, slim en behendig? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson worden jullie ingedeeld in teams en alleen de echte survivors maken kans de titel ‘ultieme Robinson’ te winnen. In teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinsonproeven. 

Welk team is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? Op het oog spellen met eenvoudige hulpmiddelen, maar juist dan komt het aan op Robinson kwaliteiten: kracht, slimheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij jullie moeten puzzelen, knopen en vuur maken. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong. Maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef zal winnen!

 

 

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijk welk team het meest succesvol is. Dat maakt Expeditie Robinson heel geschikt als teambuildingsactiviteit.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Expeditie Robinson duurt ongeveer 4 uur en is te boeken voor groepen van 10 – 90 leerlingen. De leerlingen worden verdeeld in teams van 6 tot 8 personen.

Kosten
Vanaf 15 personen: € 23,50 p.p., vanaf 20 personen: € 20,00 p.p. & vanaf 40 personen: € 18,50 p.p.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €18.50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 2-4uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ