Ik heb een vraag
Fort Boyard

Fort Boyard

Overzicht

Kosten €25,30 - €33,00 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 4 uur

Vind de sleutels en versla het andere team! Spanning, snelheid, kracht, samenwerking en slimheid staan centraal bij Fort Boyard, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma.

 

Fort Boyard

Bij het themaspel draait het allemaal om het verdienen van sleutels en ringen, en het voldoen aan vooropgestelde criteria. In teams duik je in een ondergronds gangenstelsel, mik je op targets, speel je een zenuwslopend spel waarbij de kleinste bewegingen worden afgestraft en ontkom je niet aan onze spectaculaire touwparcours (of klimwand).  Kraak zoveel mogelijk codes. Welk team haalt het binnen de tijd? Welk team gebruikt het minste materiaal? En welk team verdient de meeste sleutels én de meeste ringen?

Na de vier activiteiten volgt er een spannende finale. Heeft jouw team de meeste sleutels verdiend? Dan krijgen jullie een keuze voorgelegd die de uitslag kan beïnvloeden. En heeft jouw team ook nog eens de meeste ringen binnen gehaald? Dan kan jij maar zo een goed begin van de finale tegemoet gaan … Dat wordt spannend! Welk team gaat uiteindelijk winnen?

 

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijk welk team het meest succesvol is. Dat maakt Fort Boyard heel geschikt als teambuildingsactiviteit. Bekijk ook eens onze Wie is de Saboteur? en Expeditie Robinson.

 

Vrijgezellenfeest Fort Boyard

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van het vrijgezellenfeest en weet je dat de vrijgezel wel houdt van wat spanning? Dan is deze activiteit perfect voor het vrijgezellenuitje! Met het touwparcours en het ondergrondse gangenstelsel zit de uitdaging er echt in.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Fort Boyard is te spelen met minimaal 10 en maximaal 48 deelnemers. Vanaf 17 spelers worden er twee teams gemaakt, vanaf 33 spelers drie teams. Het programma duurt ongeveer 4 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze). De prijs varieert tussen de € 25,30 en € 33,-, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ