Ik heb een vraag
Fort Boyard

Fort Boyard

Spanning, snelheid, kracht, samenwerking en slimheid staan centraal bij Fort Boyard, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma.

 

Fort Boyard

Bij het spel draait het allemaal om het verdienen van sleutels en het voldoen aan vooropgestelde criteria. In teams duik je in een ondergronds gangenstelsel, mik je op targets, speel je een zenuwslopend spel waarbij de kleinste bewegingen worden afgestraft en ontkom je niet aan onze spectaculaire touwparcours (of klimwand). Welk team haalt het binnen de tijd? Welk team gebruikt het minste materiaal? En welk team verdiend de meeste sleutels?

Na de vier activiteiten volgt er een spannende finale. Heeft jouw team de meeste sleutels verdiend? Dan krijgen jullie een keuze voorgelegd die de uitslag kan beïnvloeden.

 

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijk welk team het meest succesvol is. Dat maakt Fort Boyard heel geschikt als teambuildingsactiviteit. Bekijk ook eens onze Wie is jullie Mol? en Expeditie Robinson.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De activiteit duurt ongeveer 3 uur, inclusief ontvangst, pauze en eindpauze. De minimale groepsgrootte is 10 personen. Het spel wordt gespeeld in teams van maximaal 7 personen.

 

Kosten

Jullie spelen de Fort Boyard al vanaf €29,50 per persoon!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €29,50 p.p.

Groepsgrootte: 10-19 & 20-59

Duur: 2-4uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ