Ik heb een vraag
Fort Boyard

Fort Boyard

Spanning, snelheid, kracht, samenwerking en slimheid staan centraal bij Fort Boyard, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma.

 

Fort Boyard

Bij het spel draait het allemaal om het verdienen van sleutels en het voldoen aan vooropgestelde criteria. In teams duik je in een ondergronds gangenstelsel, mik je op targets, speel je een zenuwslopend spel waarbij de kleinste bewegingen worden afgestraft en ontkom je niet aan onze spectaculaire touwparcours (of klimwand). Welk team doet haalt het binnen de tijd? Welk team gebruikt het minste materiaal? En welk team verdiend de meeste sleutels?

Na de vier activiteiten volgt er een spannende finale. Heeft jouw team de meeste sleutels verdiend? Krijgen jullie een keuze voorgelegd die de uitslag kan beïnvloeden.

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijke welk team het meest succesvol is. Dat maakt Fort Boyard heel geschikt als teambuildingsactiviteit.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Fort Boyard duurt ongeveer 3 uur, inclusief ontvangst, pauze en eindpauze. Het spel wordt gespeeld in teams van maximaal 7 personen.

Kosten

Jullie spelen de Fort Boyard al vanaf €29,50 per persoon!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €29,50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 2-4uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ