Ik heb een vraag
Kanovaren

Kanovaren

Overzicht

Kosten €16,50 - €37,50 per kano

Groepsgrootte: 1-45

Duur: Tot 2 uur

Samen ontspannend peddelen in een Canadese kano of alleen op een Sit-on-Top kajak, genieten van de natuur en de rust op het water: Dat is kanovaren op de Regge bij de Wilgenweard. De aanlegsteiger met kano’s ligt pal achter ons gebouw, je stapt zo vanaf het terras de kano’s in.

Wat lekkers mee onderweg of na afloop iets drinken? Voor onderweg hebben we lekkere snacks en drankjes die je kunt meenemen.
Na afloop kun je nagenieten op één van de terrassen aan de oevers van de Regge.

Bekijk hier hoe we de Regge samen schoon houden!

 

Kanovaren op de Regge vanaf De Wilgenweard

Het waterschap en de aangrenzende gemeenten hebben de laatste jaren veel energie gestoken om de natuurlijke loop van de Regge weer te herstellen. Het resultaat mag er zijn: De Regge is een prachtige rivier met groene oevers, mooie uitzichten en veel watervogels.

Omdat de natuur elke dag verandert, verveelt kanovaren over de Regge nooit. Elke dag zie je wat anders op het water.

Wil je wat meer uitdaging? Probeer dan een zo groot mogelijke afstand te varen in de tijd dat je de kano hebt gehuurd. Zo maak je er ook nog een stevige workout van!

Kanovaren is een ontspannende activiteit voor vrienden en families. Maar ook als leuk onderdeel voor een schoolreisje, of een bedrijfsuitje.

 

Canadese kano’s

De Wilgenweard beschikt over Canadese kano’s. Bij deze kano’s hoef je niet bang te zijn om in het water te belanden! Ze zijn zeer stabiel en zijn daarom heel geschikt voor de verhuur.

Voordat je vertrekt, krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg, zodat je weet hoe je veilig en ontspannen kunt genieten van het kanotochtje. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

 

De Canadese kano’s zijn te boeken vanaf 2 personen. Ze beschikken over drie zitjes per boot, waardoor er drie personen in de kano’s passen. Door het extra brede zitje in het midden van de kano kunnen hier ook twee kleine kinderen op zitten. Hierdoor kan je dus ook met twee volwassenen en twee kleine kinderen of met drie (jonge) kinderen en één volwassene in één bootje. Ideaal voor gezinnen!

 

Sit-on-Top Kajaks

Naast de Canadese kano’s hebben we ook Sit-on-Top Kajaks. Met deze eenpersoonsbootjes kan je heel relaxt over de Regge dobberen. Er zit wel een stabilisatiegat in de kajaks zit waar water doorheen kan komen. Maar een beetje water met mooi weer is niet erg, toch? 😉

 

Geen zin om te zitten op het water? Kijk dan eens bij de SUPs!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het varen zelf kan in verschillende tijdsblokken: één, anderhalf en twee uur. Reserveren voor een hele dag is ook mogelijk.

Kano: De kosten zijn per kano en variëren per tijdsblok. Als je wilt kanoën betaal je voor één uur €16,50 per kano, voor anderhalf uur €19,50 en voor twee uur €22,50. Liever langer varen? Huur een kano voor een hele dag voor €37,50.

Sit-on-Top kajak: Ga je voor een eenpersoons Sit-on-Top kajak betaal voor één uur €8,- per kajak, voor anderhalf uur €10,50, voor twee uur €12,50 en voor een hele dag €22,50.

 

Reserveer hieronder jouw kano of Sit-on-Top kajak!

 

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in