Ik heb een vraag
Kanovaren

Kanovaren

Kanovaren over de Regge: een ontspannen uitje waarbij je geniet van de natuur en het water en toch enigszins actief bezig bent. De aanlegsteiger met kano’s ligt pal achter ons gebouw. Voor vertrek krijg je van onze instructeurs uitleg over de techniek van het kanovaren. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

Kanovaren is een ontspannen activiteit voor vrienden en families. Maar ook als leuk onderdeel voor een bedrijfsuitje, als vergaderbreak of als onderdeel van een schoolreisje.

Meer informatie

Wij hebben de beschikking over Canadese kano’s. Deze kano is zeer stabiel en uitermate geschikt voor de verhuur. Voor vertrek krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg over de techniek van het kanovaren. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

Kanovaren over De Regge

Het waterschap en de aangrenzende gemeenten hebben de laatste jaren veel energie gestoken om de natuurlijke loop van de Regge weer in ere te herstellen. Het resultaat is een schitterende rivier in een natuurlijke omgeving gekenmerkt door groene oevers met rijke flora en fauna.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het varen duurt ongeveer 1 – 2 uur en is te boeken vanaf 2 personen.

Kosten

  • 1 uur  €5,50 p.p.
  • 1,5 uur € 6,50 p.p.
  • 2 uur € 7,50 p.p.
Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €5.50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 1-19

Duur: Tot 2 uur