Ik heb een vraag
Kanovaren

Kanovaren

Samen ontspannen peddelen in een Canadese kano of alleen op een Sit on Top Kano, genieten van de natuur en de rust op het water. Dat is kanovaren op de Regge bij de Wilgenweard. De aanlegsteiger met kano’s ligt pal achter ons gebouw, je stapt zo vanaf het terras de kano’s in. Wat lekkers mee onderweg of na afloop iets drinken? In de Biergarten kun je snacks en blikjes drinken kopen.  Daar kun je in de kano of buiten ons terras van genieten.

 

Kanovaren bij De Wilgenweard

Kanovaren is een ontspannen activiteit voor vrienden en families. Maar ook als leuk onderdeel voor een bedrijfsuitje, of als onderdeel van een schoolreisje.

De Regge

Het waterschap en de aangrenzende gemeenten hebben de laatste jaren veel energie gestoken om de natuurlijke loop van de Regge weer in ere te herstellen. Het resultaat is een schitterende rivier in een natuurlijke omgeving gekenmerkt door groene oevers met rijke flora en fauna.

Materiaal

Wij hebben de beschikking over Canadese kano’s. Deze kano is zeer stabiel, biedt ruimte voor minimaal 3 personen en is uitermate geschikt voor de verhuur. Voor vertrek krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg zodat je weet hoe je veilig en ontspannen kunt genieten van het kanotochtje. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

Naast de Canadese kano’s hebben we ook Sit on Top Kajaks. Met deze eenpersoonsbootjes kan je heel relaxt over de Regge dobberen. Geen zin om te zitten op het water? Kijk dan eens bij de SUPs!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De Canadese kano’s zijn te boeken vanaf 2 personen. Het varen zelf kan in verschillende tijdsblokken: één, anderhalf en twee uur. De kosten hiervan zijn per tijdsblok: één uur is €15,-, anderhalf uur is €17,50 en twee uur kost €20,-. Liever langer varen? Huur een kano voor een hele dag voor €35,-.

Voor eenpersoons Sit on Tops gelden de volgende prijzen: €7,50, €9,50 en €11,-!

Reserveer hieronder jouw kano!

Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €15,- p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 1-19

Duur: Tot 2 uur