Ik heb een vraag
Kanovaren

Kanovaren

Samen ontspannen peddelen in een Canadese kano of alleen op een Sit on Top kajak, genieten van de natuur en de rust op het water: Dat is kanovaren op de Regge bij de Wilgenweard. De aanlegsteiger met kano’s ligt pal achter ons gebouw, je stapt zo vanaf het terras de kano’s in.

Wat lekkers mee onderweg of na afloop iets drinken? Voor onderweg hebben we lekkere snacks en drankjes die je kunt meenemen.
Na afloop kun je nagenieten op één van de terrassen aan de oevers van de Regge.

Bekijk hier hoe we de Regge samen schoon houden!

Kanovaren op de Regge vanaf De Wilgenweard

Het waterschap en de aangrenzende gemeenten hebben de laatste jaren veel energie gestoken om de natuurlijke loop van de Regge weer te herstellen. Het resultaat mag er zijn: De Regge is een prachtige rivier met groene oevers, mooie uitzichten en veel watervogels.

Omdat de natuur elke dag verandert verveelt kanovaren over de Regge nooit.  Elke dag zie je wat anders op het water.

Wil je het wat meer uitdaging, dan probeer je een zo groot mogelijke afstand te varen in de tijd dat je de kano hebt gehuurd. Zo maak je er ook nog een stevige workout van!

Kanovaren is een ontspannende activiteit voor vrienden en families. Maar ook als leuk onderdeel voor een schoolreisje, of een bedrijfsuitje.

Keus uit verschillende kano’s

Wij hebben de beschikking over Canadese kano’s. Deze kano is zeer stabiel en is heel geschikt voor de verhuur.
Voordat je vertrekt, krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg, zodat je weet hoe je veilig en ontspannen kunt genieten van het kanotochtje. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

Naast de Canadese kano’s hebben we ook Sit on Top Kajaks. Met deze eenpersoonsbootjes kan je heel relaxt over de Regge dobberen, er zit wel een stabilisatiegat in de kajaks zit waar water doorheen kan komen. Geen zin om te zitten op het water? Kijk dan eens bij de SUPs!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De Canadese kano’s zijn te boeken vanaf 2 personen. Het varen zelf kan in verschillende tijdsblokken: één, anderhalf en twee uur.
De Sit on Top kajaks zijn 1 persoons.

 

Kosten

De kosten zijn per kano en variëren per tijdsblok. Als je wilt kanoën betaal je voor één uur €15,- per kano, voor anderhalf uur €17,50 en voor twee uur €20. Liever langer varen? Huur een kano voor een hele dag voor €35,-.

Ga je voor een eenpersoons Sit on Top betaal voor één uur €7,50, voor anderhalf uur €9,50 en voor twee uur €11,-.

Reserveer hieronder jouw kano!

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Overzicht

Kosten vanaf €15,- p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 1-19

Duur: Tot 2 uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in