Ik heb een vraag
Kanovaren

Kanovaren

Ontspannen peddelen in een Canadese kano, genieten van de uitbundige natuur, de rust op het water… Dat is kanovaren op de Regge bij de Wilgenweard.

Wil je voor de dag zelf nog een kano reserveren? bel dan even via 0548-681338.

 

De aanlegsteiger met kano’s ligt pal achter ons gebouw. Je stapt zo vanaf het terras de kano’s in.  Wat lekkers mee onderweg of na afloop? In de Biergarten kun je snacks en blikjes drinken kopen.  Daar kun je in de kano of buiten ons terras van genieten.
Kanovaren is een ontspannen activiteit voor vrienden en families. Maar ook als leuk onderdeel voor een bedrijfsuitje,  of als onderdeel van een schoolreisje.

Kanovaren over De Regge

Het waterschap en de aangrenzende gemeenten hebben de laatste jaren veel energie gestoken om de natuurlijke loop van de Regge weer in ere te herstellen. Het resultaat is een schitterende rivier in een natuurlijke omgeving gekenmerkt door groene oevers met rijke flora en fauna.

Meer informatie

Wij hebben de beschikking over Canadese kano’s. Deze kano is zeer stabiel en uitermate geschikt voor de verhuur. Voor vertrek krijg je van onze gecertificeerde instructeurs uitleg zodat je weet hoe je veilig en ontspannen kunt genieten van het kanotochtje.
Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het varen duurt ongeveer 1 – 2 uur en is te boeken vanaf 2 personen.

Kosten

  • 1 uur  €5,50 p.p.
  • 1,5 uur € 6,50 p.p.
  • 2 uur € 7,50 p.p.
Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €5.50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 1-19

Duur: Tot 2 uur