Ik heb een vraag
Kerstwandeling met puzzeltocht

Kerstwandeling met puzzeltocht

Even bijkomen van de kerstdrukte en al dat lekkere eten? Ga op 2e kerstdag en in de kerstvakantie er even op uit! Maak een prachtige kerstwandeling met puzzeltocht door de bossen en warm je na afloop op met een heerlijke kop warme chocolademelk of huisgemaakte  snert. Sjaal om, muts op en geniet van het buiten!

Kerstwandeling met puzzeltocht

Kies uit 1 van de 2 prachtige kerstwandelingen door de Sallandse heuvelrug. De start en finish is bij De Wilgenweard in Nijverdal. Hier vind je genoeg gratis parkeerplekken.

 

  1. Kompasmysterie € 6,- p.p.

Een spannende en leuke afwisseling voor in de kerstvakantie. Vind de route en ontcijfer klinkerroutes, kompasroutes en spiegelroutes. Lukt het jullie te navigeren van punt naar punt en zo weer terug te komen bij De Wilgenweard?

De kompastocht loopt door het bos over verschillende bospaden en is ongeveer 4 km lang en duurt ongeveer 2 uur. De tocht is puzzeltocht is geschikt voor kinderen.

  1. Navigatiechallenge € 9,50 p.p.

Een uitdagende wandeltocht voor echte speurders’, zo kun je de navigatie challenge het best omschrijven. Met verschillende vormen van navigatie en communicatie moet je je weg vinden door het bos: met een kompas, een GPS, morsecodes en verschillende vormen van kaartlezen.

Het gaat dan om het vinden van de juiste route, de snelste tijd én moeten er onderweg vragen juist beantwoord worden. En vergeet ook zeker niet te genieten onderweg van de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug!

De Navigatiechallenge duurt ongeveer 2,5 uur en is ongeveer 6 km lang

Kerstwandeling bij De Wilgenweard in Nijverdal

 

Geniet na afloop van een heerlijk drankje of hapje op ons sfeervolle winterterras of gezellige bar.

 

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €6,00 p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur