Ik heb een vraag
Stoer Toer’n met een Kioti!

Stoer Toer’n met een Kioti!

Je ziet ze vaak rijden bij de Zwarte Cross, Dauwpop of een ander groot festival: een Kioti. Nu is het jouw kans! Stoer Toer’n met de 4×4 aangedreven Kioti! Een stoer uitje voor vrienden, bedrijven, gezinnen of familie.

 

Stoer Toer’n

In de Kioti rijd je met behulp van de GPS de, deels Off-Road, route en toer je door de prachtige omgeving van Hellendoorn en Nijverdal.  Zie je een mooie picknickplek? Stop om te genieten van het lekkers in de picknickmand: heerlijke broodjes, wat drinken en een lekkere snack.

 

Wat zijn Kioti’s?

Kioti’s zijn vierwiel aangedreven kleine tractoren waarmee je Off-Road kunt rijden. Voor de verhuur van de Kioti’s zijn we een samenwerking aangegaan met Almat, een bedrijf dat de Kioti’s in normale omstandigheden verhuurd aan grote evenementen. Een unieke kans dus om een ritje in zo’n voertuig, dat je op de Zwarte Cross of Dauwpop ziet, te ervaren.

Bekijk het filmpje hieronder voor een kleine sfeerimpressie!

Leeftijd & rijbewijs

De Kioti moet worden bestuurd door iemand van 18 jaar of ouder, die in het bezit van een rijbewijs of tractor rijbewijs. De Kioti’s zijn voorzien van een veiligheidsgordel en rijden maximaal 25 km per uur.

 

Huren van een Kioti

Stoer Toer’n kan met maximaal 3 personen per Kioti en duurt circa 2,5 uur. De prijs is €75,- per Kioti (voor 2 personen). Iets mee voor onderweg? Kies voor een volle picknickmand t.w.v. €9,50 p.p.! Ben je met twee personen, huur je een Kioti en twee picknickmanden; dan betaal in totaal €94,-!

Let op: de Kioti’s zijn alleen nog in juni te huren!

 

Voorwaarden, verzekering en eigen risico

  • De Kioti’s zijn verzekerd met een eigen riscio van €950,- per Kioti.
  • Het huren van de Kioti’s geschiedt op eigen risico.
  • De Wilgenweard is niet aansprakelijk voor welke schade, ontstaan gedurende de huurperiode aan huurder, derden en/of goederen.
  • De Kioti’s zijn verzekerd met een eigen risico van €950,- per Kioti.
  • De huurder is aansprakelijk voor het eigen risico bedrag van €950,- voor schade ten gevolge van diefstal alsmede alle overige schade, hoe ook genaamd en hoe ook veroorzaakt, aan de gehuurde Kioti toegebracht of ontstaan, ongeacht of deze gevolg is van schuld van de huurder of van derden.
  • Wij vragen een creditcard garantie voor het huren van een Kioti.

 

Reserveren?

Reserveer hieronder jouw Kioti avontuur:

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Overzicht

Kosten vanaf € p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: 2-4uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in