Ik heb een vraag
Klimwand

Klimwand

Overzicht

Kosten €12,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 1 uur

Bang voor grote hoogte? Verleg je grenzen op de 6 meter hoge indoor klimwand. We leren we je alles over de techniek en beveiliging van de populaire klimsport. Bij klimmen ligt de nadruk niet op brute kracht maar juist op techniek en balans.

 

Indoor klimwand bij De Wilgenweard in Nijverdal

 

Routes op de klimwand

Na een duidelijke instructie over het klimmen en het zekeren kun je de klimwand veilig beklimmen. De groep wordt hierbij voorzien van het juiste materiaal en klimadviezen door onze gecertificeerde instructeurs. Bij het beklimmen van onze klimwand kun je kiezen uit routes van verschillend niveau.

Je klimt ‘op kleur’.

Iedere kleur geeft een klimroute op de wand aan. Iedere deelnemer zal voldoening vinden in een uitdagende route. Bijkomend voordeel van de indoor klimwand is dat het sowieso kan doorgaan, ongeacht het weer.

Kijkplezier bij de klimwand

De klimwand bevindt zich direct naast het café de Rietslenk. Hierdoor kan iedereen die even pauzeert of niet meedoet aan de activiteit, de klimmers aan het werk zien. Klim- of schone zaalschoenen zijn vereist en zijn bij ons gratis te lenen. De klimwand is geschikt als onderdeel van een dagje uit, een vergaderbreak of bij een schoolreisje.

Veiligheid staat voorop!

Tijdens het klimmen is er altijd een gecertificeerde instructeur bij. Daarnaast is het niet toegestaan om meer dan 2 alcoholische drankjes te drinken voor jouw deelname aan de activiteit. Zo zorgen we er samen voor dat het een megaleuke uitje wordt!

Tijd, prijs en groepsgrootte

De tijdsduur voor de klimwand is 1 uur per groep

Het minimum aantal personen voor deze activiteit is 10 en de prijs bedraagt €12.50 pp.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ