Ik heb een vraag
Kompasmysterie

Kompasmysterie

Overzicht

Kosten €5,- p.p.

Groepsgrootte: 1-60

Duur: 1,5 uur

Intelligentie, intuïtie en samenwerking staan centraal bij de activiteit Kompasmysterie.  Samen met jouw familie, vrienden of collega’s moet je de weg door het mooie bos zien te vinden! Een leuke, sportieve puzzeltocht waarbij je klinkerroutes, kompasroutes en spiegelroutes ontcijfert om je zo te kunnen verplaatsen van punt naar punt. Vergeet onderweg niet te genieten van de prachtige  routes in het Dokterbos, nabij de Sallandse Heuvelrug!

 

Kompasmysterie

De kompastocht loopt door het bos over verschillende bospaden en is ongeveer 4 km lang. Na de uitleg, gaan jullie met de kompas en een puzzelboekje op pad. Onderweg zijn er verschillende opdrachten die je moet voltooien, zodat je de juiste route door de mooie Twentse natuur loopt. Let goed op, want anders mis je misschien wel een afslag! En zijn jullie dat ene bordje al tegen gekomen? Pfiew, jullie lopen goed!

Het kompasmysterie is geschikt voor kinderen. Ideaal voor een kinderfeestje, een leuk uitje met het gezin of de familie.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het lopen en ontrafelen van de route duurt ongeveer anderhalf uur.

Het kompasmysterie is te spelen vanaf 2 personen. Zijn jullie met een grote groep? Dan word je in groepjes verdeeld en zijn er twee verschillende routes die gelopen worden. De puzzeltocht wordt dan in groepen van 2 tot 8 personen gelopen.
Je betaalt voor het doen van het kompasmysterie €5,- per persoon.

 

Liever iets langer puzzelend door het bos? Kijk ook eens bij de 2,5 uur durende Navigatie Challenge.

 

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in