Ik heb een vraag
Mountainbike verhuur

Mountainbike verhuur

Overzicht

Kosten €20,00 - 34,20 p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: 2 tot 8 uur

Genieten van een fantastische route door het Reggedal, door de bossen en over de heuvels van de Sallandse Heuvelrug? Huur een mountainbike en ga op pad met je vrienden, familie of collega’s.

 

Mountainbike huren

Je kunt bij ons kwalitatief hoogwaardige Ghost Kato FS Mountainbikes huren. Deze 29 inch full-suspension mountainbikes rijden comfortabel en stabiel, waardoor iedereen er op kan fietsen! Ze beschikken over flat pedalen, dus je kan gewoon je sportschoenen aantrekken!* Het zijn mountainbikes geschikt voor een lichaamslengte vanaf 1,45 m. Door de verschillende maten die wij aanbieden, kun je zo met je hele vriendengroep, gezin of collega’s een heerlijk mountainbiketochtje maken!

Relaxt touren of met een groep met groot niveauverschil op pad? Je kunt ook kiezen voor een elektrische mountainbike!

 

Instructie

Voor je op pad gaat krijg je natuurlijk een duidelijke instructie over o.a. de juiste schakel- en remtechniek van de mountainbike. Onze gekwalificeerde instructeurs zullen samen met jou de goede zadelhoogte afstellen. Het dragen van een helm is verplicht en zit bij de prijs inbegrepen. Verder kun je gebruik maken van een bidon.

Liever met een gids op pad die jullie meeneemt langs de mooiste routes? Boek dan onze mountainbiketocht met gids.

 

Mountainbikeroutes vanaf De Wilgenweard

Kies uit 1 van de 3 prachtige mountainbikes routes hier op de Sallandse Heuvelrug. De Groene route van 18,5 km start vanaf onze locatie. Handig als je een mountainbike komt huren!

De Groene route kun je ook mooi combineren met de Paarse route van 17 km of kies voor de 30 km lange Blauwe route.

Heb je vragen over de routes? Bekijk dan hier de 10 meest gestelde vragen.

 

Gravelbiken met mountainbikes

Met onze fietsen kun je niet alleen mountainbiken, maar ook gravelbiken! Deze fietstrend neemt je zowel mee over onverharde bospaden, als over verharde asfaltwegen. Hierdoor kun je verschillende landschappen ontdekken! Vanaf De Wilgenweard beginnen verschillende routes. Deze gravelbikeroutes zijn ook harstikke leuk om eens uit te proberen als je al de verschillende mountainbikesroutes heb gefietst! Bekijk de verschillende routes hier.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Onze mountainbikes zijn te huur voor een halve dag (9:30 tot 13:00 of 13:30 tot 17:00) of een hele dag (9:30 tot 17:00). Na afloop kun je kosteloos gebruik maken van onze douches.
De prijs varieert van €20,00€23,30 p.p.  voor een halve dag en €29,50€34,20 p.p. voor een hele dag en is afhankelijk van de periode.

Wil je een elektrische mountainbike huren? Dan betaal je tussen €32,50 – €37,70  p.p. voor een halve dag en €47,50 – €55,20 voor een hele dag.

 

*Het is niet mogelijk om onze pedalen te vervangen voor klikpedalen.

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in