Ik heb een vraag
Navigatie Challenge

Navigatie Challenge

Overzicht

Kosten €7,50 p.p.

Groepsgrootte: 1-60

Duur: 2,5 uur

Vind samen met je groepje de weg door het bos en maak de juiste keuzes. Duik in de geschiedenis van het communiceren, beantwoord listige vragen en geniet vooral van de mooie omgeving.

 

Door het bos!

‘Een uitdagende wandeltocht voor echte speurders’, zo kun je de Navigatie Challenge het best omschrijven. Met verschillende vormen van navigatie en communicatie moet je je weg vinden door het bos. Je gebruikt met je groepje verschillende voorwerpen zoals een kompas en een GPS. Met morsecodes en verschillende vormen van kaartlezen puzzel je je uit het bos.

 

Competitief element?

Dat kan zeker bij de Navigatie Challenge. Daag je vrienden, familie, collega’s, sportvrienden uit en win! Het gaat dan om het vinden van de juiste route, de snelste tijd én moeten er onderweg vragen juist beantwoord worden.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De wandeltocht duurt ongeveer 2,5 uur per groep en is te boeken vanaf 2 personen. De tocht is vrij lang, waardoor de activiteit minder geschikt is om te doen met jonge kinderen. Voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar is de navigatie challenge wel geschikt! De kosten per persoon zijn €7,50.

 

Op zoek naar een kortere puzzeltocht, die ook nog eens geschikt is voor kinderen? Kijk dan eens bij het kompasmysterie.

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in