Ik heb een vraag
Online Pubquiz (30+ personen)

Online Pubquiz (30+ personen)

Dit jaar geen borrel op het bedrijf of gezellig in de kroeg? Dat betekent niet dat je dit jaar zonder feestje moet eindigen. De perfecte activiteit als bedrijfsuitje of borrel in deze tijd en net zo gezellig als in de kroeg! De Pubquiz Online voor grote groepen.

 

Online Pubquiz voor grote groepen

Quizzen, vragen en opdrachten! We zijn er gek op! Ben jij ook zo benieuwd hoe je scoort? Bij deze Online Pubquiz draait het om algemene kennis, snelheid, behendigheid en vooral gezelligheid. Er zijn verschillende rondes met ieder tien vragen en in zes tot acht rondes testen we jullie kennis over van alles. Categoriën kunnen o.a. sport, taal, aardrijkskunde, filmfragmenten zijn. Herken je bekende en minder bekende albumhoezen? Weet je wie het is op de jeugdfoto?

Maak de Puzquiz Online persoonlijk!

Is de pubquiz onderdeel van een bedrijfsuitje? Lever zelf een aantal vragen over jullie bedrijf of je collega’s, waardoor de jullie pubquiz een speciaal tintje krijgt.

Hoe?

Prijs, tijd en groepsgrootte

Je kan de Online Pubquiz voor grote groepen boeken vanaf 30 personen en het zal zo’n twee uur in beslag nemen. Ben je met minder personen? Kijk dan bij de Pubquiz Online!

Kosten

Vanaf 30 personen: €15,- p.p.

Vanaf 40 personen: €13,- p.p.

Vanaf 60 personen: €12,- p.p.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €12 p.p.

Groepsgrootte: 20-59 & 60+

Duur: Tot 2 uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ