Ik heb een vraag
Wilgenweard

Paaslunch met activiteit

Overzicht

Kosten €9,95 - €17,50

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur

De zon schijnt, de lucht is blauw, Pasen kom maar gauw! Ja, zondag 9 april en maandag 10 april is het alweer zover. Dat betekent natuurlijk lekker samen zijn met familie en vrienden. Is het bij jullie ook traditie om zoveel mogelijk eieren te eten? Eigenlijk begint dat wel een beetje flauw te worden … Maar wat dacht je dan van een ACTIEF Pasen? Ga samen op pad! Nu in een hele gave actie kun je genieten van een smakelijke Paaslunch met activiteit bij De Wilgenweard in Nijverdal.

 

Lunchen met Pasen in Overijssel

Je kunt nu gebruik maken van het eenmalige aanbod om op Eerste- en Tweede Paasdag een lekkere Paaslunch te combineren met één van onze gave activiteiten. Voordat je op pad gaat, moeten jullie magen natuurlijk goed gevuld zijn. Speciaal voor Pasen is er een unieke Paaslunch ontwikkeld door onze koks die niet op onze kaart staat. Op deze feestdag kun je genieten van een smakelijke lunch bestaande uit: tomaten- of kippensoep met drie mini broodjes belegd met gerookte ham, brie/kaas en spiegelei. 

 

Voor de kleintjes hebben we natuurlijk ook een speciaal menu bedacht, helemaal gericht op hun wensen! Kinderen (t/m 12 jaar) kunnen kiezen uit lekkere poffertjes met fruit of heerlijke patat met snack naar keuze. Wie maak je daar nou niet blij mee? Dat wordt smullen!

 

Een drankje mag natuurlijk niet ontbreken! Daarom mag jij bij deze lekkere lunch één drankje naar keuze uitzoeken (fris/koffie/thee). Geniet van deze heerlijke lunch in ons sfeervolle Grand Café of misschien wel op één van onze terrassen. We hopen natuurlijk op mooi weer!

 

Paaslunch mét activiteit

Nu de buiken vol zijn is het tijd voor een toffe activiteit! De keuze bestaat uit een kanotocht van 1,5 uur op de Regge, een kompasmysterie in het kleurrijke bos of een sterrit autopuzzeltocht door de landschappen van Twente, Salland of Vechtdal. Zo geniet je van de mooie natuur in Overijssel. Dat wordt een Pasen om nooit te vergeten!

 

Kanovaren

Geniet van de mooie natuur op de Regge in een kano! Er komen allemaal dieren aan je voorbij: paarden (soms met veulentjes!), vogels en genoeg vissen! Samen ga je met z’n tweeën of drieën (of vieren: er passen ook twee kleine kinderen in het midden) al peddelend erop uit.

Kompasmysterie

Met een kompas en een instructieboekje ga je op pad! Vooraf heb je nog uitleg gekregen hoe de kompas werkt, dus dat moet goedkomen! Samen met jouw groepje van ongeveer vijf personen zoek je de weg terug naar De Wilgenweard. Dat is nog een hele uitdaging!

Sterrit autopuzzeltocht

Je kunt kiezen uit een route door Salland, Markelo of Dalfsen. Per auto krijg je een boekje mee met een fotoblad. In het boekje moet je op puzzelende wijze de route ontcijferen en je zoekt de foto’s onderweg. Geniet ondertussen van het mooie landschap!

 

Slecht weer met Pasen?

Heb jij gekozen kanovaren, maar wil je toch liever een kompasmysterie lopen of een sterrit autopuzzeltocht doen bij slecht weer? Dat snappen wij! Daarom kijken we altijd naar het weer en de mogelijkheden die we dan kunnen bieden, want natuurlijk zit je met 25 graden liever in een kano en met regen in een auto met een sterrit! Mocht het dus verschrikkelijk zijn buiten (of juist goed!) dan kan de activiteit nog veranderd worden op de dag zelf. Mits er nog beschikbaarheid is natuurlijk! Je altijd even bellen of mailen van tevoren als je zeker van de wissel wil zijn!

 

Tijdsduur en prijs

De Paaslunch met activiteit duurt in totaal 2,5 à 3 uur. Je gaat een uurtje genieten van een smakelijke lunch en lekker bijkletsen, daarna ga je op pad met de kano, kompas of sterrit autopuzzeltocht! Andersom kan natuurlijk ook: we horen graag jouw wensen bij de opmerkingen wanneer je boekt! Geef dus aan wanneer je liever eerst de activiteit doet en daarna gaat lunchen.

 

Voor een mooie prijs kun je genieten van een toffe Paasdag, inclusief lunch, één drankje en activiteit:

  • Volwassenen: €17,50 p.p.
  • Kinderen (t/m 12 jaar): €9,95 p.p.
Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in