Ik heb een vraag
Pubquiz Online

Pubquiz Online

“Maak een selfie met een pollepel en stuur het in de app!” Twee minuten later knallen de pollepels binnen. De studenten van het dispuut uit Zwolle sturen de meest hilarische foto’s als antwoord op de vraag die de Quizmaster stelt. Ze beleefden ondanks dat ze niet bij elkaar zaten, en net als de andere groepen waarmee we de Pubquiz Online speelden, een geweldige avond samen.

 

Wat houdt het in?

Via Whatsapp hebben we contact in een groepsapp. De Quizmaster stelt uitdagende en hilarische vragen en opdrachten in de app. Jullie spelen individueel en kunnen per vraag punten scoren. Degene met de meeste punten aan het eind van het spel wint! We stellen je uitdagende en hilarische vragen. Daar kunnen ook vragen bij zitten die over jouw groep gaan.

Van te voren wordt er door de organisator een groep aangemaakt met alle deelnemers plus de begeleiders. Hierna neemt De Wilgenweard de app over met de quiz die ongeveer 90 minuten zal duren. Na de quiz zullen de Quizmasters de app verlaten en al het bewijsmateriaal vernietigen, beloofd!

Voor wie?

De Pubquiz Online is de ideale activiteit die je thuis samen met je groep vrienden, je sportteam, je buren, je collega’s kan doen!

Boeken

Stuur een mailtje naar info@wilgenweard.nl of chat met ons via de site of onze socials!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De quiz duurt ongeveer 90 minuten en de groepsgrootte ligt tussen de 10 en 30 personen. Ben je met meer? Kijk dan eens bij Pubquiz Online voor grote groepen.

Kosten

Tot 15 personen: in totaal €217,50

Vanaf 15 tot max 30 personen: €15,- p.p.

Tip

Kijk ook eens bij onze borrelbox, perfect voor tijdens een Pubquiz Online.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €15 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: Tot 2 uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ