Ik heb een vraag
Pubquiz

Pubquiz

Overzicht

Kosten €11,60 - €18,00 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 15

Duur: 2 uur

Wie was de beste Nederlander in de Giro d’Italie in 2017? In welk jaar viel de Berlijnse muur? Dit zijn typische vragen voor een Pubquiz, waar je met je team op een leuke manier getest wordt op parate kennis. Een enthousiaste Quizmaster onderwerpt jou en de teams aan verschillende rondes met vragen. Een Pubquiz is het ideale onderdeel van een gezellige feestavond of uitje.

 

De Pubquiz

Bij de quiz draait het om algemene kennis en gezelligheid. Er zijn verschillende rondes met ieder tien vragen. In zes tot acht rondes testen we jullie kennis van o.a. sport, taal, aardrijkskunde en filmfragmenten. Herken jij bekende en minder bekende artiesten en muziekfragmenten?

 

Persoonlijker maken?

Is de Pubquiz onderdeel van een bedrijfsuitje?  Lever zelf een aantal vragen aan over jullie bedrijf of je collega’s, waardoor  jullie Pubquiz een speciaal tintje krijgt.
Kom je met een vrijgezellengroep of de familie? Kom zelf met een 10 vragen aan, zodat de quiz nog persoonlijker wordt!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De Pubquiz is te spelen vanaf 15 personen. Het programma duurt ongeveer 2 uur. De prijs varieert tussen de € 11,60 en € 18,-, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ