Ik heb een vraag
Rijkshotel de Nor, de Escape Game voor thuis

Rijkshotel de Nor, de Escape Game voor thuis

Overzicht

Kosten €15,- per spel

Groepsgrootte: vanaf 2

Duur: 1,5 uur

Ben je op zoek naar een leuke uitje voor thuis? En hou jij van Escape Games? Ga samen met jouw vrienden, familie of collega’s de strijd aan om zo snel mogelijk te snappen uit Rijkshotel de Nor! Dé thuis Escape game voor aan de eettafel, waarin jullie op tijd uit de beruchte gevangenis moeten ontsnappen. Spreek online af of aan de keuken tafel, en log tegelijkertijd in. Vind samen de weg uit Rijkshotel de Nor!

 

Het verhaal van Escape Game Rijkshotel de Nor

De ontsnapping van de bende Coetus Delta in 1997 uit deze gevangenis is al jaren één van de grootste mysteries van Nederland. Het verhaal is legendarisch en er gaan de wildste geruchten de ronde over hoe ze zijn weggekomen. Zo beweren mensen dat de bendeleden door goed met elkaar samen te werken zijn ontsnapt.

Ook zouden ze aanwijzingen verborgen hebben in hun cellen om opnieuw te kunnen ontsnappen als ze ooit weer opgepakt worden. Deze aanwijzingen en ontsnappingsmiddelen zijn echter nooit gevonden in de cellen. Lukt het jullie om te ontsnappen? Ga de uitdaging aan, maar wees gewaarschuwd; ontsnappen zal niet gemakkelijk worden!

 

Hoe speel je de thuis Escape game?

De Escape game speel je thuis met 2 tot 8 personen of met je familie, vrienden en collega’s die zich ergens anders bevinden. Zo kun je samen een spel spelen zonder dat je bij elkaar zit, maar door de escapegame, waarbij een online verbinding nodig is, toch een oergezellige avond hebt.

 

Benodigdheden

Om Rijkshotel de Nor te kunnen spelen heb je het volgende nodig:

  1. 2 tot 8 spelers
  2. Kleurenprinter*
  3. Papier en markeerstift
  4. Een schaar
  5. Internet (Firefox & Google Chrome werken het beste)
  6. Optioneel een spiegeltje

* Voor €2,50 printen wij het gehele spel voor je af met een laserprinter

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De Escape-game voor thuis kost €15,- totaal of €17,50 voor een geprint pakket dat je zelf ophaalt. De speelduur is ongeveer 1,5 uur. Het spel speel je met 1 tot 8 personen. Speel je met meerdere huishoudens? Geen probleem, je kan met meerdere apparaten tegelijkertijd inloggen.

Tip! Benieuwd naar onze andere escapegame voor thuis? De Schaduwspits is perfect voor alle voetballiefhebbers onder ons.

 

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in