Ik heb een vraag
Rijkshotel de Nor

Rijkshotel de Nor

Rijkshotel de Nor is dé Escape Room voor aan de eettafel! Ontsnap op tijd uit de beruchte gevangenis door raadsels te kraken en puzzels op te lossen. Speel dit spannende uitje voor thuis met je huisgenoten of samen met je  familie, vrienden, collega’s of teamgenoten. Spreek online af en log tegelijkertijd in, vind daarna samen de weg uit Rijkshotel de Nor!

 

“Het was erg leuk! We hebben gebruik gemaakt van de ‘breakout room’ feature van zoom, en daar een tijd aan meegegeven, zodat na 1,5 uur iedereen automatisch weer bij elkaar kwam. Supertof gemaakt!”

 

Het verhaal

De ontsnapping van de bende Coetus Delta in 1997 uit deze gevangenis is al jaren een van de één van de grootste mysteries van Nederland. Het verhaal is legendarisch en er gaan de wildste geruchten de ronde over hoe ze zijn weggekomen. Zo beweren er mensen dat de bendeleden door goed met elkaar samen te werken zijn ontsnapt.

Ook zouden ze  aanwijzingen verborgen hebben in hun cellen om opnieuw te kunnen ontsnappen als ze ooit weer opgepakt zouden worden. Deze aanwijzingen en ontsnappingsmiddelen zijn echter nooit gevonden in de cellen. Lukt het jullie om te ontsnappen? Ga de uitdaging aan, maar wees gewaarschuwd; ontsnappen zal niet makkelijk worden!

Hoe te spelen?

De Escapegame speel je thuis met 2 tot 8 personen of met je familie, vrienden en collega’s die zich ergens anders bevinden. Zo kun je samen een spel spelen zonder dat je bij elkaar zit, maar door de escapegame, waarbij een online verbinding nodig is, toch een oergezellige avond hebt.

Benodigdheden

Om Rijkshotel de Nor te kunnen spelen heb je het volgende nodig:

  1. 2 tot 8 spelers
  2. Kleurenprinter*
  3. Pen, papier en markeerstift
  4. Een schaar
  5. Internet (Firefox & Google Chrome werken het beste)
  6. Optioneel een spiegeltje

* Voor €2,50 printen wij het gehele spel voor je af met een laserprinter

Prijs

Het escape spel voor thuis kost €25,- totaal &  €27,50 (voor een geprint pakket dat je zelf ophaalt) en duurt ongeveer 1,5 uur. Het spel speel je met 1 tot 8 personen. Speel je met meerdere huishoudens? Geen probleem, je kan met meerdere apparaten tegelijkertijd inloggen.

Hoe te bestellen?

Heel simpel! Stuur een e-mail naar info@wilgenweard.nl of bel 0548 681338. Je ontvangt na contact te hebben gehad een PDF met het spel & inlogcode in je mailbox. Om het spel te kunnen spelen moet de pdf met het spel uitprinten in kleur. Heb je geen printer? Vermeld dat in het bericht hieronder, dan leggen wij het voor je klaar. Extra kosten hiervoor zijn € 2,50.

Iets lekker erbij?

Maak er een gezellig avondje thuis van met de borrelbox vanaf €8,25 p.p.!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €25 (27,50) p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ