Ik heb een vraag
Rijkshotel de Nor, de Escape-game voor thuis

Rijkshotel de Nor, de Escape-game voor thuis

Overzicht

Kosten €25,- per spel

Groepsgrootte: vanaf 2

Duur: Tot 2 uur

Ben je op zoek naar een leuke uitje dat je thuis, maar ook met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten verder weg kunt spelen?
Waar je samen de strijd aangaat om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de Escaperoom?

Speel samen Rijkshotel de Nor, dé Escape-game voor aan de eettafel! Lukt het jullie om op tijd uit de beruchte gevangenis te ontsnappen, door raadsels te kraken en puzzels op te lossen?

Spreek online af en log tegelijkertijd in, vind daarna samen de weg uit Rijkshotel de Nor!

 

Het verhaal van de Escape-game

De ontsnapping van de bende Coetus Delta in 1997 uit deze gevangenis is al jaren een van de één van de grootste mysteries van Nederland. Het verhaal is legendarisch en er gaan de wildste geruchten de ronde over hoe ze zijn weggekomen. Zo beweren er mensen dat de bendeleden door goed met elkaar samen te werken zijn ontsnapt.

Ook zouden ze  aanwijzingen verborgen hebben in hun cellen om opnieuw te kunnen ontsnappen als ze ooit weer opgepakt zouden worden. Deze aanwijzingen en ontsnappingsmiddelen zijn echter nooit gevonden in de cellen. Lukt het jullie om te ontsnappen? Ga de uitdaging aan, maar wees gewaarschuwd; ontsnappen zal niet makkelijk worden!

 

Hoe speel je de Escape-game?

De Escapegame speel je thuis met 2 tot 8 personen of met je familie, vrienden en collega’s die zich ergens anders bevinden. Zo kun je samen een spel spelen zonder dat je bij elkaar zit, maar door de escapegame, waarbij een online verbinding nodig is, toch een oergezellige avond hebt.

 

Benodigdheden

Om Rijkshotel de Nor te kunnen spelen heb je het volgende nodig:

  1. 2 tot 8 spelers
  2. Kleurenprinter*
  3. Pen, papier en markeerstift
  4. Een schaar
  5. Internet (Firefox & Google Chrome werken het beste)
  6. Optioneel een spiegeltje

* Voor €2,50 printen wij het gehele spel voor je af met een laserprinter

 

Prijs

De Escape-game voor thuis kost €25,- totaal of €27,50 voor een geprint pakket dat je zelf ophaalt. De spelduur is ongeveer 1,5 uur. Het spel speel je met 1 tot 8 personen. Speel je met meerdere huishoudens? Geen probleem, je kan met meerdere apparaten tegelijkertijd inloggen.

 

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in