Ik heb een vraag
Schooluitje Beat The Matrix & kanovaren

Schooluitje Beat The Matrix & kanovaren

Voor leerlingen is het jaarlijkse schoolreisje altijd een moment om naar uit te kijken. Reden genoeg om deze dag onvergetelijk te maken. Dat gaat zeker lukken met het schooluitje Beat The Matrix & kanovaren die we speciaal voor scholen  hebben samengesteld.

Beat The Matrix

Puzzelen, raadsels oplossen, codes kraken, snel reageren, samenwerken en proberen zoveel mogelijk punten te scoren én ondertussen het geheim van de Matrix ontrafelen… Dat is Beat The Matrix, een unieke escapegame dat bestaat uit 10 verschillende kamers.  Elke kamer vraag om een andere vaardigheden; Juist de afwisseling maakt dat deze escape experience voor een gemengde groep uitdagend is; alle kwaliteiten van de deelnemers zijn nodig om zoveel mogelijk punten te scoren en het geheim te ontrafelen.

Kanovaren

Kanovaren over de Regge is een ontspannen school uitje waarbij de leerlingen genieten van de natuur en het water en toch enigszins actief bezig bent. De aanlegsteiger met kano’s ligt direct naast het terras. Voor vertrek krijg je van onze instructeurs uitleg over de techniek van het kanovaren. Zwemvesten en waterdichte tonnetjes zijn gratis beschikbaar!

Basisschool

Beat The Matrix & kano varen is een uniek schooluitje, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Basisschool kinderen worden aangeraden onder begeleiding van een volwassene het spel te spelen.

Voortgezet onderwijs

De spannende en uitdagende indoor escapegame & het actieve kano varen  past  prima als onderdeel van een introductiedag of schoolkamp. Juist door de verschillende uitdagingen en competitie worden leerlingen getriggerd.

Prijs & Tijdsduur

Je speelt Beat The Matrix met 3 tot 4 personen per groep, er kunnen 32 leerlingen tegelijk spelen. Zijn jullie met een grotere groep? dan splitsen wij de groep op. Groep 1 gaat dan eerst kano varen  & groep 2  gaat dan starten met Beat The Matrix. Daarna wisselen jullie om.

Prijs: € 19,95 p.p.

Tijdsduur: ca. 4 uur incl. pauzes (Beat the Matrix 1,2 uur + 1,5 uur kanovaren)

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €19.95 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 2-4uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ