Ik heb een vraag
Suppen

Suppen

Overzicht

Kosten €12,50 - €29,50 p.p.

Groepsgrootte: 1-20

Duur: Tot 2 uur

Die eerste keer, op je knieën, voorzichtig duw je jezelf omhoog tot je staat. Ja! Je hebt je balans gevonden en nu kan het suppen op de Regge in Nijverdal echt beginnen.

Suppen is een sport die geschikt is voor iedereen. Eerst voelt het misschien nog wat wiebelig, maar binnen een paar minuten sta ook jij stabiel op je supboard en geniet je al peddelend van de mooie omgeving.

 

Voor wie?

Suppen is snel aan te leren en eigenlijk kan iedereen het. Dat maakt suppen een ideale activiteit voor een familiedag, vriendenfeest, personeelsuitje of schoolreisje. Wil je het wat pittiger? Suppen kun je ook als onderdeel van een fysiek trainingsprogramma gebruiken. Het is een uitstekende training voor de rompstabiliteit. Bij stevig door peddelen worden ook het hele lichaam flink aangesproken.

 

Genieten tijdens het suppen

Vanuit De Wilgenweard sup je op de Regge in Twente/ Overijssel! De rivier gaat langs allemaal weilanden met verschillende dieren, zoals paarden en koeien. Ook staan er allerlei (water)bloemen en kun je er echt goed de vogeltjes horen fluiten. Vooral in de lente en de zomer kom je er van alles tegen! Suppen is niet alleen een leuke activiteit om te doen, maar door de mooie omgeving kan je écht ontspannen en genieten.

 

Honden mee op de SUP?

Nee, honden mogen niet mee óp de SUP. De pootjes zorgen voor beschadigingen aan de boards. Wil je toch graag je hond meenemen, combineer het suppen dan met zittend varen. Bekijk onze kano’s!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Je kunt een supboard boeken vanaf een uur. We hebben 20 supboards beschikbaar. Ben je niet alleen en is jullie groep groter? Dan kunnen we ook andere activiteiten aanbieden en rouleren.

De kosten per persoon zijn voor één uur €12,50, voor anderhalf uur €16,- en voor twee uur €19,50! Zie jij het wel zitten om de hele dag lekker op het water te dobberen en dus een sup voor de hele dag te huren? Dat kan ook! Voor €29,50 kan jij de supboard de hele dag tot je beschikking hebben.

Op woensdagmiddagen tussen 12:30 en 17:00 krijg je 30% korting op suppen (schoolvakanties uitgezonderd).

Hieronder kun je direct je sup reserveren:

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in