Ik heb een vraag
Suppen

Suppen

Overzicht

Kosten €12,50 - €29,50 p.p.

Groepsgrootte: 1-20

Duur: Tot 2 uur

Die eerste keer, op je knieën, voorzichtig duw je jezelf omhoog tot je staat. Ja! Je hebt je balans gevonden en nu kan het suppen op de Regge echt beginnen.

 

Suppen is een sport die geschikt is voor iedereen. Eerst voelt het misschien nog wat wiebelig, maar binnen een paar minuten sta ook jij stabiel op je supboard en geniet je al peddelend van de mooie omgeving.

 

Voor wie?

Suppen is snel aan te leren en eigenlijk kan iedereen het. Dat maakt suppen een ideale activiteit voor een familiedag, vriendenfeest, personeelsuitje of schoolreisje. Wil je het wat pittiger? Suppen kun je ook als onderdeel van een fysiek trainingsprogramma gebruiken. Het is een uitstekende training voor de rompstabiliteit. Bij stevig door peddelen worden ook het hele lichaam flink aangesproken.

 

Honden mee op de SUP?

Nee, honden mogen niet mee óp de SUP. De pootjes zorgen voor beschadigingen aan de boards. Wil je toch graag je hond meenemen, combineer het suppen dan met zittend varen. Bekijk onze kano’s!

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Je kunt een supboard boeken vanaf een uur. We hebben 10 supboards beschikbaar. Ben je niet alleen en is jullie groep groter? Dan kunnen we ook andere activiteiten aanbieden en rouleren.

 

Kosten

De kosten per persoon zijn voor één uur €12,50, voor anderhalf uur €16,- en voor twee uur €19,50! Zie jij het wel zitten om de hele dag lekker op het water te dobberen en dus een sup voor de hele dag te huren? Dat kan ook! Voor €29,50 kan jij de supboard de hele dag tot je beschikking hebben.

 

Hieronder kun je direct je sup reserveren:

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in