Ik heb een vraag
Teambuildingsopdrachten

Teambuildingsopdrachten

Overzicht

Kosten €6,50- €15,00 p.p.

Groepsgrootte: 10-40

Duur: Tot 2 uur

Zijn jullie als bedrijf opzoek naar een leuk uitje met wat teambuildingsopdrachten? Dan ben je bij De Wilgenweard aan het juiste adres. Kan de samenwerking binnen jullie team wel wat verbetering gebruiken? Of willen jullie elkaar wat beter leren kennen buiten het werkveld om? Dat kan allemaal bij onze teambuilding.
Deze ogenschijnlijk eenvoudige teambuildingsopdrachten vragen een goede samenwerking, communicatie en vertrouwen in elkaar, zodat je op een leuke manier werkt aan sterk team!

samenwerkingsopdrachten bij de Wilgenweard

Teambuildingsopdrachten

Teambuildingsopdrachten zijn bij uitstek geschikt voor een personeelsuitje of teambuilding. Ze bieden inzicht in groepsprocessen en onderlinge communicatie. Wie neemt de leiding en wie volgt? Hoe wordt er gecommuniceerd, is er een plan? En wat zijn de rollen van de deelnemers?

Onze teambuildingsopdrachten kunnen echter ook heel goed recreatief gebruikt worden. Bijvoorbeeld door families, vriendengroepen of scholen. Tijdens de opdrachten worden er verschillende materialen gebruikt en de opdrachten variëren van uitdagend tot hilarisch, wat zeker zal aanslaan.

Tijd, prijs en groepsgrootte

De opdrachten duren gemiddeld 10-15 minuten per onderdeel.
We bieden teambuildingsopdrachten aan voor groepen van 10 tot 40 personen.

De prijs van de teambuildingsopdrachten bedragen:

10-15 min: € 6,50 p.p.
20-30 min: € 11,00 p.p.
30-45 min: € 15,00 p.p.

 

Vraag vrijblijvend de offerte op

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

 

*De prijzen zijn afhankelijk van de tijdsduur

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ