Ik heb een vraag
Teambuildingstocht

Teambuildingstocht

Overzicht

Kosten €25,20 - €32,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 3 uur

Efficiëntie, samenwerking en plezier staan centraal bij deze uitdagende teambuildingstocht door de omgeving Hellendoorn en Nijverdal. Jullie worden geleid door de GPS en maken een tocht door dit mooie natuurgebied. Op verschillende punten staat een instructeur op jullie te wachten voor uitdagende teambuildingsopdrachten. 

 

Samenwerken!

Bij de teambuildingstocht staat samenwerken centraal. Wat wordt jullie tactiek? Wie neemt de leiding en wie volgt? Hoe verloopt de communicatie? Hoe beter er wordt samengewerkt, hoe meer punten er gescoord worden. Dat maakt deze teambuildingsopdracht zeer geschikt als een actief personeelsuitje of een goede teambuilding na bijvoorbeeld een reorganisatie. Maar ook voor groepen vrienden, families of scholen is deze activiteit een perfect onderdeel.

 

Teambuildingstocht bij De Wilgenweard in Nijverdal

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De Teambuildingstocht is te boeken vanaf 10 personen. Het programma duurt 2 tot 4 uur, afhankelijk van jullie wensen. De prijs varieert tussen de € 25,20 en € 32,50, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

 

Geen zin in een lange tocht? Ook op onze locatie bieden wij teambuildingsopdrachten die jullie samenwerking bevordert.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ