Ik heb een vraag
Wilgenweard

Tokkelbaan / Gravity Fall

Overzicht

Kosten €13,80 - €16,00 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 45 minuten

De wind waait door je haren; het uitzicht is magnifiek daar boven op die tokkelbaan. Je kijkt naar beneden, je knieën beginnen te knikken als je je teammaatjes naar je ziet zwaaien. Zo meteen stap je over de rand…
 
Durf jij onze tokkelbaan op voor een vrije val van 15 meter..? Als je houdt van uitdaging en wel in bent voor een adrenalinekick, dan is deze tokkelbaan met gravity fall zeker wat voor jou.
 
 
tokkelbaan op je vrijgezellendag, bij De Wilgenweard in Nijverdal
 
 

Vrije val van 15 meter

Spring…. en de zwaartekracht doet de rest! Doordat je staalkabel niet op spanning staat voelen de eerste tellen als een vrije val. Daarna vlieg je met hoge snelheid over ons activiteitenterrein. Vergeet onderweg niet te zwaaien naar je vrienden, familie of collega’s!  

 

Veiligheid

Uiteraard ben je 100% gezekerd als de toreninstructeur je vanuit hangende positie onder een staalkabel lanceert. Remmen gebeurt op natuurlijke wijze: de kabel eindigt op een volgend punt op 12 meter hoogte. Om de veiligheid goed te waarborgen, mag je voor de activiteit maximaal 2 alcoholische drankjes hebben gehad. Dan is het toegestaan om mee te doen. Voor verdere veiligheid mag er maximaal 120kg aan de heupgordel en het veiligheidstouw. 
 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Abseilen is te boeken vanaf 10 personen. Het programma duurt ongeveer drie kwartier. De prijs varieert tussen de € 13,80 en € 16,-, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Waarom komen mensen naar de Wilgenweard?

  • Het allerbelangrijkst: ons team! Gasten zeggen vaak dat we enorm gastvrij, meedenkend en flexibel zijn. Dat is precies waar we naar streven.
  • Een  locatie die sfeervol is en tegelijkertijd alles in huis heeft voor een gezellige en actieve familiedag
  • Een unieke omgeving: aan de rand van de Sallandse heuvelrug, aan de oevers van rivier de Regge met sportvelden om de hoek
  • Een overzichtelijk activiteitenterrein direct naast ons pand, zodat je niemand uit het oog verliest
  • Een sportherberg met kamers zonder opsmuk (per 4 personen een douche en toilet). Uitstekend geschikt voor een gezellig familieweekend.
  • Een uitstekende keuken, met koks die rekening houden met de wensen van de groep en een eventueel dieet of allergie.
  • In één boeking regel je alles voor een compleet verzorgde dag of familieweekend.
  • Aanbod op maat voor grote en kleine groepen van 8 tot 400 personen.
Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ