Ik heb een vraag
Touwparcours

Touwparcours

Overzicht

Kosten €12,50 - €14,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 45 minuten

Vol concentratie over de evenwichtsbalk, hopelijk met een droog pak met een slingertouw over het water en kriebels in je buik bij de indianenbrug op 8 meter hoogte: dat is het touwparcours bij de Wilgenweard!

 

Waaruit bestaat het touwparcours?

Het parcours bestaat uit vijf onderdelen. Wanneer jij en je familie, vrienden of collega’s op zoek zijn naar een uitdagende activiteit, dan mag de touwbaan niet in jullie programma ontbreken! Bekijk hieronder de video om een impressie te krijgen van het touwparcours bij De Wilgenweard in Nijverdal!

 

Tip: combineren met abseilen of tokkelen?

Net zoals in het filmpje, maak je uitdagende arrangement nog een stukje spannender door het touwparcours te combineren met abseilen en of Gravity fall (tokkelen). Durf jij het aan om het hele klimparcours af te leggen? Informeer bij het boeken naar de combiprijzen voor dit uitgebreidere arrangement.

 

Veiligheid staat voorop

Voor de start krijg je een gordel, helm en uitgebreide instructie. Goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs houden de veiligheid in de gaten, terwijl je met de rest van de groep het touwparcours bedwingt. Om de veiligheid goed te waarborgen, mag je voor de activiteit maximaal 2 alcoholische drankjes hebben gehad. Dan is het toegestaan om mee te doen. Voor verdere veiligheid mag er maximaal 120kg aan de heupgordel en het veiligheidstouw.

 

Tijd, prijs en groepsgrootte voor het touwparcours

Het Touwparcours is te boeken vanaf 10 personen. Het programma duurt ongeveer drie kwartier. De prijs varieert tussen de € 12,50 en € 14,50, afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gereserveerd.

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ