Ik heb een vraag
Vlotbouwen & Varen

Vlotbouwen & Varen

Overzicht

Kosten €10,- p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10 & 20-59

Duur: 1 uur

Uit je ooghoek zie je dat het andere team bijna klaar is met het bouwen van het vlot. “Kom op, we moeten sneller!” roep je naar je teamgenoten en je trekt de knoop stevig aan om de palen.

Het is een mooie uitdaging, om met palen, tonnen en touwen een volwaardig vlot te bouwen. Het vlot moet jullie kunnen dragen en je moet er een korte afstand mee af kunnen leggen. Wie weet dit het snelst te doen?

 

vrijgezellendag bij de Wilgenweard

 

Voor wie

Vlot bouwen & Varen is een geschikte activiteit voor scholen, vriendenuitjes, familiefeestjes en teamuitjes. Aan de oevers van de Regge,  hebben we een plek die speciaal ingericht voor het vlotbouwen. Eén van onze instructeurs leert jullie de fijne kneepjes van het touwknopen, daarna mogen jullie zelf aan de slag.

 

Samenwerken

Vlot bouwen & varen kan ook uitstekend ingezet worden als onderdeel van een teambuildingsuitje. Een goed en stevig vlot vraagt om een goede samenwerking. Communiceren jullie onderling en vertrouwen jullie op elkaars knooptechnieken? Deze componenten maken vlotbouwen ook geschikt als teambuilding of personeelsuitje.

 

Tijd en groepsgrootte

Het bouwen van een vlot en het varen duurt ongeveer 1 uur en is te boeken vanaf 10 personen. De prijs bedraagt €10,00 p.p.

 

 

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ