Ik heb een vraag
Vrijgezellenfeest survival

Vrijgezellenfeest survival

Overzicht

Kosten €38,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 10

Duur: 4,5 uur

“We zoeken een feest voor onze vrijgezellendag, waarbij de vrijgezel flink aangepakt wordt!” Dan is de Vrijgezellenfeest survival wel iets voor jou!

Hah! Jullie persoonlijke drilinstructeur staat met een grote grijns te wachten op jullie vrijgezel. Is hij of zij klaar voor het huwelijk? Na deze survival zal het blijken!
Dit vrijgezellenfeest zal jullie bachelor zich nog zijn leven lang herinneren! Hij of zij staat tijdens de hele survival in het middelpunt. Maar de rest van de groep doet daarnaast zelf volop mee aan de activiteiten. Jullie hebben het alleen iets makkelijker 😉

 

Bachelor survival

Al meteen bij aankomst neemt onze drillinstructor  jullie vrijgezel flink onder handen. Er ligt een passende outfit klaar, jullie vrijgezel kan er volop tegenaan!

Na een gepaste warming-up beginnen jullie aan de gekozen activiteiten. Ondertussen is er uiteraard tijd en ruimte om lekker te eten en drinken.

Verschillende arrangementen

Wil een echte bachelor survival met drillinstructor? Daarvoor hebben we verschillende arrangementen die je hieronder vindt!

Bachelor survival blok Alpha

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het vrijgezellenfeest survival duurt ongeveer 4,5 uur (inclusief ontvangst, pauze en eindpauze).

Kosten vanaf 10 personen: €38,50 p.p.

 

Boeken of meer informatie?

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

 

Waarom komen mensen naar de Wilgenweard?

  • Het allerbelangrijkst: ons team! Gasten zeggen vaak dat we enorm gastvrij, meedenkend en flexibel zijn. Dat is precies waar we naar streven.
  • Een  locatie die sfeervol is en tegelijkertijd alles in huis heeft voor een gezellige en actieve familiedag, een bedrijfsuitje, een uitje met vrienden en vrijgezellen, een dag of weekend met je sportteam.
  • Een unieke omgeving: aan de rand van de Sallandse heuvelrug, aan de oevers van rivier de Regge met sportvelden om de hoek
  • Een overzichtelijk activiteitenterrein direct naast ons pand, waardoor je niemand uit het oog verliest
  • Een sportherberg met kamers zonder opsmuk (per 4 personen een douche en toilet). Uitstekend geschikt voor een weekend!
  • Een uitstekende keuken, met koks die rekening houden met de wensen van de groep en een eventueel dieet of allergie.
  • In één boeking regel je alles voor een compleet verzorgde dag of vrienden- of familieweekend.
  • Aanbod op maat voor grote en kleine groepen van 8 tot 400 personen.
Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ