Ik heb een vraag
Vrijgezellendag survival

Vrijgezellendag survival

“We zoeken een feest voor onze vrijgezellendag, waarbij de vrijgezel flink aangepakt wordt! En hebben jullie ook coronaproof uitjes?

Hah! Jullie persoonlijke drilinstructeur staat met een grote grijns te wachten op jullie vrijgezel. Is hij of zij klaar voor het huwelijk? Na deze survival zal het blijken!

 

vrijgezellenfeest bij de Wilgenweard Nijverdal

 

Dit vrijgezellenfeest zal jullie bachelor zich nog zijn leven lang herinneren! Hij of zij staat tijdens de hele survival in het middelpunt. Maar de rest van de groep doet daarnaast zelf volop mee aan de activiteiten. Jullie hebben het alleen iets makkelijker 😉

 

Bachelor survival

Al meteen bij aankomst neemt onze drillinstructor  jullie vrijgezel flink onder handen. Er ligt een passende outfit klaar, jullie vrijgezel kan er volop tegenaan!

Na een gepaste warming-up beginnen jullie aan de gekozen activiteiten. Ondertussen is er uiteraard tijd en ruimte om lekker te eten en drinken.
Kies voor één van deze programma’s tijdens jullie vrijgezellendag survival.

Coronaproof vrijgezellenuitje

We mogen steeds iets meer activiteiten doen. Bekijk hier alle coronaproof uitjes die we aanbieden, zodat je tóch een supervette vrijgezellendag beleeft!
Wil een echte bachelor survival met drillinstructor?
Daarvoor hebben we verschillende arrangementen, kijk hieronder; De arrangementen worden aangepast naar wat op dat moment mag en kan ivm de coronasituatie. Vraag ons, we houden alle mogelijkheden natuurlijk goed in de gaten.👍

Bachelor survival blok Alpha

 

Bachelor survival blok Béta

 

Bachelor survival blok Winter

 

Tijd, prijs en groepsgrootte

De vrijgezellendag survival duurt tussen de 4,5 en 6 uur (afhankelijk van gekozen horeca) en is te boeken vanaf 10 personen.

Kosten vanaf 10 personen: €36,50 pp.

 

Boeken of meer informatie?

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

 

Waarom komen mensen naar de Wilgenweard?

  • Het allerbelangrijkst: ons team! Gasten zeggen vaak dat we enorm gastvrij, meedenkend en flexibel zijn. Dat is precies waar we naar streven.
  • Een  locatie die sfeervol is en tegelijkertijd alles in huis heeft voor een gezellige en actieve familiedag, een bedrijfsuitje, een uitje met vrienden en vrijgezellen, een dag of weekend met je sportteam.
  • Een unieke omgeving: aan de rand van de Sallandse heuvelrug, aan de oevers van rivier de Regge met sportvelden om de hoek
  • Een overzichtelijk activiteitenterrein direct naast ons pand, waardoor je niemand uit het oog verliest
  • Een sportherbergmet kamers zonder opsmuk (per 4 personen een douche en toilet). Uitstekend geschikt voor een weekend!
  • Een uitstekende keuken, met koks die rekening houden met de wensen van de groep en een eventueel dieet of allergie.
  • In één boeking regel je alles voor een compleet verzorgde dag of vrienden- of familieweekend.
  • Aanbod op maat voor grote en kleine groepen van 8 tot 400 personen.
Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €36.50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 1-19

Duur: 2-4uur