Ik heb een vraag
Wie is jullie Mol?

Wie is jullie Mol?

Toch een beetje gespannen kijk je om je heen. Nadat de brieven zijn verdeeld begint het spel en is iedereen verdacht, wie zou de Mol zijn..? Probeer te achterhalen wie alles aan het saboteren is, maar pas op voor tunnelvisie. Na alle opdrachten volgt de welbekende test die leidt naar het antwoord op de vraag: Wie is jullie Mol?

 

Hoe te spelen?

Wanneer er weer wat meer mogelijk is kan het Wie is jullie Mol programma bij ons op de locatie gespeeld worden, de anderhalve meter kan in elke opdracht gewaarborgd worden. Op dit moment kan het helaas niet, maar niet getreurd: onze Wie is jullie Mol? kan online gespeeld worden. Via een Google Meet vergadering worden de spellen van Wie is jullie mol? nagebootst en dat levert spannende momenten op!

 

Wat kan ik verwachten?

Met je vrienden, familie, collega’s of sportteam speel je een aantal opdrachten waarmee jullie als groep geld kunnen verdienen. Aan het eind van alle opdrachten volgt er een test, de test gaat over het gedrag en de identiteit van de Mol. Heb jij de meeste vragen goed dan win je de pot en het spel! De Mol kan ook winnen als deze persoon aan het einde van het spel aan enkele eisen voldoet.

 

Bij de Wilgenweard

De spellen zijn geïnspireerd op het populaire televisieprogramma. Zo daal je bijvoorbeeld af naar de Maya Grotten (de Mol voelt zicht hier vast op zijn gemak), doe foto-opdracht en natuurlijk spelen de welbekende portofoons een belangrijke rol. Dit is een kleine greep uit de opdrachten de gedaan moeten worden.

Heb jij aan het eind van het spel de meeste kennis paraat? Of ben jij juist degene die iedereen om de tuin heeft geleidt en er met de winst vandoor gaat? Kom erachter! PS: wij houden ons niet verantwoordelijk voor deukjes in het onderlinge vertrouwen;)

 

Tijd, prijs en groepsgrootte:

Het themaspel duurt ongeveer 4 uur en kan geboekt worden door groepen vanaf 8 personen. Hoe meer mensen er mee spelen, hoe minder geld je betaald!

Kosten

Vanaf 8 personen betaal je €31,50 p.p.

Vanaf 20 personen: € 30,00 p.p.

Vanaf 40 personen: €28,50 p.p.

Reserveren

Geïnteresseerd in een leuke middag of avond Mollen? Neem contact met ons op!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €31,50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 2-4uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ