Ik heb een vraag
Wie is jullie mol?

Wie is jullie mol?

Toch een beetje gespannen kijk je om je heen. Iedereen zit aandachtig de brieven te lezen die uitgedeeld worden. Wie zou de mol zijn..?
Speel met je team het uitdagende “Wie is jullie Mol” spel! De spellen zijn spectaculair en voor de Mol en mollenjagers zijn er volop mogelijkheden om te saboteren.

Wat speel je bij “Wie is jullie mol”?

De spellen bij “Wie is jullie mol” zijn geïnspireerd op het populaire televisieprogramma.

Met je team probeer je onder de grond een Maya puzzel op te lossen (de Mol voelt zicht hier vast op zijn gemak!). De welbekende portofoons spelen een belangrijke rol hierbij! Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

Terwijl bijna iedereen goed zijn best doet om zoveel mogelijk punten te verzamelen, heeft één van jullie de opdracht gekregen om de boel te saboteren. Dus kijk goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen.

Degene die aan het eind van de dag de meeste kennis paraat heeft over het spel en de Mol is de grote winnaar. En gaat natuurlijk naar huis met de eeuwige roem!

Tijd, prijs en groepsgrootte van ‘Wie is jullie mol’

‘Wie is jullie Mol’ duurt ongeveer 3,5 uur en kan geboekt worden door groepen vanaf 10 personen.

Kosten
Vanaf 10 personen: € 27,50 pp.
Vanaf 20 personen: € 26,00 pp.
vanaf 40 personen: € 24,50 pp.

 

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €24.50 p.p.

Groepsgrootte: 1-19 & 20-59

Duur: 2-4uur

Top