Ik heb een vraag
Wie is jullie Mol? Online!

Wie is jullie Mol? Online!

Speel Wie is jullie Mol? samen thuis met je vrienden, familie, of collega’s! Met deze online versie, die is gebaseerd op het populaire tv-programma, ontrafelen jullie het geheim van de Mol en probeert de Mol jullie om de tuin te leiden! Het spel duurt ongeveer twee uur en zorgt voor een gezellige avond met elkaar op afstand.

 

Wie is jullie Mol? Online!

De online chat is gestart, je ziet je vrienden weer. Om iedereen weer bij elkaar te zien is fantastisch! De spelleider komt de chat binnen, stelt zich voor en legt het spel uit. Het mollen gaat beginnen! Goed samenwerken is een must, wanneer je met zijn allen een weg tussen de verschillende beeldschermen moet maken. Goed geheugen? Dan scoor je vast veel punten bij het memorie spel. Werk samen en ontcijfer de verschillende Maya- tekens.

Werk goed samen en probeer de pot zoveel mogelijk te spekken! Maar wie is hier de boel aan het saboteren? Één van jullie is de mol en moet zo weinig mogelijk geld in de pot zien te krijgen.. Dus kijk goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen.

Degene die aan het eind van het spel de meeste kennis paraat heeft over het spel is de grote winnaar. En verdient eeuwige roem!

 

wie is jullie mol online, bij de Wilgenweard Nijverdal

 

Prijs, tijd en groepsgrootte

Wie is jullie Mol? Online! kunnen jullie ’s middags of ’s avonds spelen met 6 tot 10 personen. Het spel zal zo’n 2 uur duren.

Kosten

In totaal betalen jullie €217,50 voor de Wie is jullie Mol? Online!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €21,75 p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ

Anderen bekeken ook