Ik heb een vraag
Wie is jullie Mol?

Wie is jullie Mol?

Overzicht

Kosten vanaf €27,50 p.p.

Groepsgrootte: vanaf 8

Duur: 2-4uur

Toch een beetje gespannen kijk je om je heen. Nadat de brieven zijn verdeeld begint het spel en is iedereen verdacht, wie zou de Mol zijn..? Probeer te achterhalen wie alles aan het saboteren is, maar pas op voor tunnelvisie. Na alle opdrachten volgt de welbekende test die leidt naar het antwoord op de vraag: Wie is jullie Mol?

Wie is jullie Mol?

Met je vrienden, familie, collega’s of sportteam speel je een aantal opdrachten waarmee jullie als groep geld kunnen verdienen. Aan het einde van alle opdrachten volgt er een test, de test gaat over het gedrag en de identiteit van de Mol. Heb jij de meeste vragen goed dan win je de pot en het spel! De Mol kan ook winnen als deze persoon aan het einde van het spel aan enkele eisen voldoet.

De spellen zijn geïnspireerd op het populaire televisieprogramma. Zo daal je bijvoorbeeld af naar de Maya Grotten (de Mol voelt zicht hier vast op zijn gemak), doe foto-opdracht en natuurlijk spelen de welbekende portofoons een belangrijke rol. Dit is een kleine greep uit de opdrachten de gedaan moeten worden.

Heb jij aan het eind van het spel de meeste kennis paraat? Of ben jij juist degene die iedereen om de tuin heeft geleid en er met de winst vandoor gaat? Kom erachter! PS: wij houden ons niet verantwoordelijk voor deukjes in het onderlinge vertrouwen 😉

Tijd, prijs en groepsgrootte

Het themaspel duurt ongeveer 4 uur en kan geboekt worden door groepen vanaf 8 personen.

Kosten

Jullie doen de Wie is jullie Mol? al vanaf €27,50 per persoon afhankelijk van het moment van spelen.

 

Reserveren

Geïnteresseerd in een leuke middag of avond Mollen? Neem contact met ons op!

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ