Ik heb een vraag
Workshop Djembé

Workshop Djembé

Laat je meevoeren op het ritme van de djembé. Voel de sensatie en het plezier van het gezamenlijk spelen tijdens deze workshop djembé spelen. Djembéspeler Yves leert je samen met je collega’s, familie of vrienden een aantal vrolijke ritmes op de djembé. Ervaar met je groep hoeveel energie het gezamenlijk trommelen geeft!

De Djembé is oorspronkelijk een instrument om boodschappen over lange afstanden te verzenden en wordt voornamelijk bespeeld in West Afrika. Bijna elk land heeft een eigen Djembé met eigen materialen en rituelen. Daardoor zijn de klanken van elke Djembé uniek. De Djembé wordt met de hand gemaakt van een uitgeholde boomstam. Hierover wordt een geitenvel gespannen dat met touwen wordt bevestigd.

Djembé spelen is teamwork

Als teambuildingsworkshop wordt er met de Djembé in ontspannen sfeer samengewerkt. Iedere deelnemer leert in eigen tempo ritmisch de Djembé te bespelen. Uiteindelijk wordt er een gezamenlijk in een energiek ritme getrommeld.

Tijd, prijs en groepsgrootte

De workshop djembé duurt ongeveer 1 uur en is te boeken voor groepen van minimaal 10 en maximaal 15 personen. Een extra uur bijboeken is mogelijk.

Kosten
Totaalprijs: € 265,00 per uur

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Overzicht

Kosten vanaf €17,70 p.p.

Groepsgrootte: 1-19

Duur: Tot 2 uur

Top