Ik heb een vraag
Workshop Djembé

Workshop Djembé

Overzicht

Kosten €265,- per uur, per groep

Groepsgrootte: 10-15

Duur: Tot 2 uur

Laat je meevoeren op het ritme van de djembé. Voel de sensatie en het plezier van het gezamenlijk spelen tijdens deze workshop djembé. Djembé speler Yves leert je samen met je collega’s, familie of vrienden een aantal vrolijke ritmes op de djembé. Ervaar met je groep hoeveel energie het gezamenlijk trommelen geeft!

In West Afrika werd de Djembé oorspronkelijk gebruikt om boodschappen over lange afstanden te verzenden. Bijna elk land heeft een eigen Djembé met eigen materialen en rituelen, waardoor de klank van elke Djembé uniek is. De Djembé wordt met de hand gemaakt van een uitgeholde boomstam, hierover wordt een geitenvel gespannen dat met touwen wordt bevestigd.

Djembé spelen is teamwork

Als teambuildingsworkshop wordt er met de Djembé in ontspannen sfeer samengewerkt. Iedere deelnemer leert in eigen tempo ritmisch de Djembé te bespelen. Uiteindelijk wordt er een gezamenlijk in een energiek ritme getrommeld.

Tijd, prijs en groepsgrootte

De workshop djembé duurt ongeveer 1 uur en is te boeken voor groepen van minimaal 10 en maximaal 15 personen. Een extra uur bijboeken is mogelijk.

Kosten
Totaalprijs: € 265,- per uur

Meer informatie aanvragen Direct boeken

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in

  • DD dash MM dash JJJJ