Ik heb een vraag

Bedrijfsfeest

Toch een beetje gespannen kijk je om je heen. Je ziet je collega’s aandachtig de brieven lezen die zojuist uitgedeeld zijn. Wie zou de mol zijn..?

 Wie is de Mol , Ik hou van Holland  en Expeditie Robinson zijn de populairste thema arrangementen die geboekt worden voor een bedrijfsfeest. Bijna iedereen kent de thema’s en de competitie in het spel maakt dat het hele team fanatiek meedoet.

Gezellig buurtfeest bij De Wilgenweard in Nijverdal

Gloednieuw en geschikt voor groepen tot 32 personen is Beat the Matrix, de ultieme real life escape experience. Een ultieme escapegame, de escaperoom 3.0 noemen we ‘m ook wel. Met AI en VR en andere technische snufjes. De Matrix zien we als de opvolger van de andere escaperooms die we hebben. Ook goed gewaardeerd, maar voor iets kleinere groepen geschikt.
Je hebt vast al een doel voor ogen voor jullie bedrijfsfeest of personeelsfeest in Twente, Overijssel. Gezellig borrelen, uit je dak gaan op de dansvloer, competitie tussen collega’s, sportief bezig zijn of een combinatie van dit alles. Bij De Wilgenweard is het allemaal mogelijk.

Populair zijn onze leuke themafeesten: Laat je inspireren door ons aanbod. Heb je zelf andere ideeën, ook dan denken we graag met je mee.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Top