Ik heb een vraag
Wilgenweard

Bedrijfstraining BEAT THE MATRIX! De ultieme test!  

“Niemand is ons team durft het voortouw te nemen omdat ze bang zijn dominant gevonden te worden. Het schiet gewoon voor geen meter op!”

“Er zijn veel nieuwe mensen bijgekomen, dat werkt nog niet echt lekker samen met de oude garde”

“Ons team werkt al zolang samen dat de klad er een beetje in komt. We durven elkaar bijna niet meer op fouten aan te spreken omdat we ook privé met elkaar omgaan.”

Loop je in je team ook tegen deze obstakels aan? Wordt werk dubbel of juist niet gedaan?
Beïnvloed dit de sfeer in je team? En dat terwijl de individuele kwaliteiten top zijn, maar resultaat dat verwacht mag worden uitblijft?

De bedrijfstraining Beat the Matrix geeft door de combinatie theoretische en praktische training op een plezierige manier zicht op en waardering voor individuele kwaliteiten, inzicht in de groepsdynamiek, is  motiverend en uitdagend. Als team leer je beter samen te werken en elkaar te waarderen op je kwaliteiten. Hierdoor werk je met meer plezier  en boek je als team betere resultaten. 

The Game

Beat The Matrix is een escape room spel waarbij je in 10 kamers fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. Per team krijg je na een gedeelte theorie een speciale opdracht waarmee je aan de slag gaat. Met de juiste mensen in een team, een goede samenwerking en heldere communicatie lukt het om de Matrix te verslaan. Maar scoor je ook de meeste punten?

Alleen door heldere communicatie, een duidelijke rolverdeling en een goede samenwerking lukt het jullie de Matrix te verslaan!

Kernkwadranten

“Merk je dat je af en toe in het spel wat geïrriteerd raakte door  die over enthousiaste collega of luisterde niemand naar de wat stille collega die wel erg goede punten had.”

Na een uur gaan jullie het verloop van het spel evalueren door middel van Kernkwadranten.

De Evaluatie met Kernkwaliteiten helpt op de verschillen kernkwadranten  te herkennen. Hierdoor zal je je minder snel irriteren aan anderen.  Ook kun je je eigen reacties op anderen beter plaatsen. Dit levert heel wat minder spanningen en conflicten op omdat je niet alleen jezelf maar ook de ander beter bent gaan begrijpen.

Na deze inzichten gaan jullie opnieuw het spel spelen en zullen jullie zien dit tot betere communicatie en samenwerking leidt.

Samenvattend: Waarom bedrijfstraining Beat The Matrix?

  • Je wordt begeleid door gecertificeerde bedrijfstrainers
  • De rol en taakverdeling in je team wordt helder
  • Inzicht in je eigen gedragspatronen, zelfreflectie
  • Je leert feedback geven en ontvangen
  • De groepsdynamiek verbetert
  • Bedrijfstraining en teambuilding wordt op een plezierige manier gecombineerd
  • 1 dag training met theorie & praktijk
  • Geschikt voor teams van 8 tot 32 personen

 Afsluiten met een gezellig borrelen of diner?

De training afsluiten met  je met een heerlijke borrel op ons overdekte (verwarmde) terras of heerlijk diner?  Beat The Matrix beschikt over een gezellig bar, diverse (vergader)zalen en een heerlijk terras aan het water.

Nieuwsgierig geworden naar onze bedrijfstraining mail of bel ons!