Ik heb een vraag
Wilgenweard

Bedrijfstraining Escape The Forest

“Mijn collega’s kunnen niet met kritiek omgaan. We hebben een team dat al lang samenwerkt. De mensen kennen elkaar door en door en vinden het lastig elkaar feedback te geven.”

Tim is teamleider bij een groot bedrijf. Hij heeft met theoretische trainingen al eens geprobeerd aan dit probleem te werken. Ondanks de afspraken daarover met zijn team blijven ze feedback geven lastig vinden.

“Het probleem is dat ze dit niet durven omdat ze feedback geven zien als kritiek geven. Mijn collega’s gaan ook privé met elkaar om. Dat maakt het extra lastig en daarom vermijden ze feedback te geven, maar komen bij mij om daar weer over te klagen.”

Zijn vraag is om met de communicatie binnen de groep aan de slag te gaan. “Wat zien jullie als bedrijfstrainers over de omgang binnen de groep. Op welke wijze wordt er met elkaar gecommuniceerd? Wat kan er anders zodat we elkaar uiteindelijk wel feedback durven te geven?”

In het overleg dat we met Tim hebben besluiten we in te zetten op een combinatie  teambuildingsopdrachten met ondersteunende theorie. De uitdaging wordt om de groep zelf met oplossingen en verbeterpunten te laten komen. Het resultaat moet zijn dat medewerkers elkaar feedback durven geven zodat het team beter gaat functioneren.

Bedrijfstraining ‘Feedback geven en ontvangen’

Vertrouwen, openheid en elkaar durven aanspreken op gedrag en resultaat speelt een belangrijke rol in een organisatie. Feedback ontvangen en geven hoort hierbij. Vaak wordt feedback gezien als kritiek, niet geheel onterecht! Want feedback geven en ontvangen is niet zo makkelijk.

In de bedrijfstraining ‘Feedback geven en ontvangen’ koppelen we theorie en praktijk in een spannende buiten escape game: Escape The Forest!

Escape the Forest als bedrijfstraining. Hoe werkt dat?

Escape the Forest is een escape game in het bos, met vier uitdagende opdrachten. Jullie starten vastgeketend aan een boom midden in het bos. Dat is de start voor de vier opdrachten, die achtereenvolgens onder tijdsdruk moeten worden uitgevoerd.

Escape the forest is in alle opzichten gericht op samenwerking. Alleen door een goede communicatie, duidelijke rol- en taakverdeling en waardevolle feedback te geven kun je als team het spel spelen.  De onderlinge verbanden en rollen binnen het team worden direct zichtbaar.

Escape the forest als bedrijfstraining is te boeken voor groepen van 7 t/m 13 personen.

Bedrijfstrainingen bij De Wilgenweard

Al meer dan 20 jaar ontvangen wij bedrijven en groepen voor  en teambuilding. We onderscheiden ons door bij de bedrijfstrainingen gebruik te maken van een mix van theorie én outdoor activiteiten. Deze activiteiten zijn een belangrijk middel om doelen te bereiken.

Ons sfeervolle pand bevindt zich midden in het bos, aan het water en aan ons eigen activiteitenterrein. Daardoor hebben we alles bij de hand hebben voor een uitdagend en actief teambuildings- of trainingsprogramma. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers in dienst, die garant staan voor een inspirerend programma!

Ook zo’n resultaatgerichte bedrijfstraining boeken?

Neem gerust contact met ons op.

We bieden nog meer activiteiten aan die perfect passen bij een bedrijfstraining of teambuilding. Wil je meer weten of een offerte op maat? Bel ons voor een advies gesprek.