Ik heb een vraag
Wilgenweard

Bedrijfstraining in de winter in Overijssel of Twente organiseren?

Dat een bedrijfstraining in de winter nog steeds actief en uitdagend kan zijn weten wij als geen ander. Niks geen lange sessies, binnen, in een sfeerloze ruimte. Bij onze bedrijfstrainingen zetten we teams letterlijk en figuurlijk in beweging, zodat jullie plezier hebben, maar tegelijkertijd ook wat leren over samenwerken en teamprocessen. Veel van onze activiteiten vinden buiten plaats, in de frisse lucht. Maar in de winter combineren we dit vaak met indoor activiteiten. Hieronder 3 onderdelen die heel erg geschikt zijn voor een bedrijfstraining in de winter in Overijssel of Twente!

1. Escape Room

Bij onze escape rooms speelt samenwerking en vertrouwen in elkaar een belangrijke rol, dat maakt deze activiteit heel geschikt voor teambuilding. In groepen van 3 – 8 personen worden jullie opgesloten in een bunker uit de Tweede Wereldoorlog of in een mysterieuze Gentlemen’s Room. Het enige dat jullie mee hebben gekregen zijn een paar aanwijzingen en maximaal één uur de tijd om jezelf te bevrijden uit deze benaderde situatie. Door spannende raadsels op te lossen, door samen te werken en door vertrouwen in elkaar.

2. Teambuildingsopdrachten

De Wilgenweard heeft een eigen activiteitenterrein, prachtig geleden aan het water en de rand van het bos. Op dit terrein bieden we verschillende teambuildingsopdrachten aan. Opdrachten die op het eerste gezicht misschien eenvoudig lijken, maar alleen slagen als er goed wordt samengewerkt en door goede communicatie en vertrouwen in elkaar. Ze bieden inzicht in groepsprocessen en onderlinge communicatie. Wie neemt de leiding en wie volgt? Hoe wordt er gecommuniceerd, is er een plan? En wat zijn de rollen van de deelnemers? De teambuildingsopdrachten zijn een perfecte mix tussen teambuilding en plezier! In de winter (dus bij regen of extreme kou) kunnen we deze teambuildingsopdrachten ook verplaatsen naar één van onze gezellige zalen.

Bedrijfstraining of teambuildingsopdrachten bij De Wilgenweard in Nijverdal

3. Teambuildingspad

Op een prachtige historische locatie – Rijksmonument de Watertoren – in Nijverdal vind je ons teambuildingspad (10 autominuten rijden vanaf De Wilgenweard). Een pad met zes obstakels op 40 centimeter hoogte. Samenwerken en vertrouwen in elkaar zijn essentieel om dit bijzondere pad succesvol met elkaar af te leggen. Een echte uitdaging dus! Alleen bij hevige regenval raden we deze activiteit niet aan, maar verder kan het teambuildingspad ook in de winter goed worden afgelegd. Want reken maar dat je warm wordt van deze sportieve en leuke activiteit! 
Het hele team moet het teambuildingspad gezamenlijk afleggen en krijgt onderweg ook nog materiaal mee. Maak met elkaar een plan, communiceer, vertrouw elkaar, werk goed samen en wees creatief. Professionele trainers observeren het groepsproces en dit kan naderhand geëvalueerd worden. Zo wordt het teambuildingspad een mooie spiegelopdracht voor zowel de doeners als de denkers in jullie team.

Teambuildingspad voor teambuilding en bedrijfstrainingen

We bieden nog meer activiteiten aan die perfect passen bij een bedrijfstraining of teambuilding. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. We hopen je snel te zien op één van de mooiste plekjes van Overijssel!