Ik heb een vraag
Wilgenweard

Bedrijfstraining met escape room in Overijssel of Twente?

Daar sta je dan: samen met 7 collega’s opgesloten in een donkere, mysterieuze escape room. En slechts 60 minuten om je te bevrijden uit deze situatie. Dat is nog eens een spannende bedrijfstraining. Want wie neemt de leiding? Hoe verloopt de samenwerking en wat zou je anders doen als je na afloop terugkijkt op deze training? Bij De Wilgenweard organiseren we bedrijfstrainingen met een actief karakter. En onze escape rooms passen heel goed in dit programma. Uitdagend en super leuk om te doen en, dankzij een trainer die meekijkt, ook nog eens leerzaam en effectief!

Der Bunker

De Bunker ademt de sfeer van de Tweede Wereldoorlog. De woorden en instructies op de wanden zijn in het Duits, er is een authentiek overdrukventiel aanwezig en ook een echte Duitse officierskist is deel van de inrichting van de kamer. Jullie staan nog maar net binnen in deze spannende ruimte of de telefoon gaat. ‘Kijk in de kast’, vertelt een duistere stem. Is dit de manier waarop de hints binnen komen? En lukt het jullie de hints en raadsels te ontcijferen terwijl het geluid van vallende bommen door de ruimte dreunt?

escaperoom bij De Wilgenweard

The Gentlemen’s Room

We wanen ons in 1841. Thomas Ainsworth is de succesvolle directeur van het plaatselijke agentschap van de Nederlandsche Handel-Maatschappij (NHM), met een eigen textielweverij aan de oevers van de Regge. Hij is 45 en in de bloei van zijn leven. Totdat hij, op 13 februari 1841, dood wordt aangetroffen in de gentlemen’s room van Havezate Eversberg, de plek waar hij woont en zijn kantoor heeft….

Bedrijfstrainer

Onze bedrijfstrainingen in Twente en Overijssel kenmerken zich door een actief karakter. We gebruiken buitensport als belangrijk middel om doelen te bereiken. Daarnaast maakt de ambiance en omgeving van ons pand – midden in het groene hart van Overijssel – onze trainingen uniek. Bovendien hebben we zeer ervaren trainers in dienst, die  garant staan voor een inspirerend programma! Meer lees je op onze speciale website Bedrijfstrainer.nl.

Bedrijfstraining communicatie

Alles bij de hand

Uitvalsbasis van de bedrijfstraining is één van onze sfeervolle vergaderzalenDe Wilgenweard heeft 3 prachtige ruimte voor grote en kleine groepen. Daarnaast maken we natuurlijk gebruik van ons activiteitenterrein, het water en bos om de hoek en in de zomer van de terrassen aan de Regge. Beamers en andere (vergader)materialen zijn beschikbaar en uiteraard kunnen wij zorgen voor lunch, snacks, drankjes of misschien wel een dinerOvernachten na een bedrijfstraining is bij ons ook mogelijk. Door het programma te spreiden over twee dagen ontstaat er meer ruimte voor bijvoorbeeld teambuildingsopdrachten of sportieve activiteiten.

img_8795

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!