Ik heb een vraag

Bedrijfstraining & overnachting

Na een inspannende en actieve bedrijfstraining heb je vast geen zin meer om in de auto te stappen. Dan wil je neerploffen in een lekkere stoel, nog even napraten en de dag afsluiten met een diner of borrel.

Kies daarom voor onze bedrijfstraining met overnachting. We hebben 12 tweepersoonskamers voor jullie beschikbaar. Dit geeft je tevens de kans om het programma te spreiden over meerdere dagen. 

Over onze trainingen

Bedrijfstrainer.nl is een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard. Met Bedrijfstrainer.nl organiseren we bedrijfstrainingen, teambuilding en teamtrainingen waarbij outdoor activiteiten en buitensport een belangrijk onderdeel vormen van het programma. Op onze locatie omringd door natuur ontvangen we teams die zich willen ontwikkelen, die niet bang zijn voor confrontatie, die alles uit hun samenwerking willen halen en die warm worden van uitdagende activiteiten.

Het complete aanbod van Bedrijfstrainer.nl vind je op onze website. Hier lees je alles over onze bedrijfstrainingenteambuilding en teamtrainingen, maar ook over onze vergaderarrangementen en workshops. Download hier alvast de informatiebrochure of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Prijzen

Onze prijzen zijn net zo uiteenlopend als onze activiteiten. Daarom vragen we je om contact op te nemen, zodat we je meer informatie kunnen geven of vrijblijvend een offerte voor je kunnen maken.
Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Top