Ik heb een vraag

Bedrijfstraining

Daar sta je te wiebelen, op een smalle plank 40 centimeter boven de grond. Vier van je collega’s staan – bepakt met touwen en ander materiaal – op een plateau vlakbij en schreeuwen tips, zodat ook jij veilig bij hen aankomt. Er wordt druk overlegd, de één weet het nog beter dan de ander en ondertussen houdt jullie teamleider de tijd scherp in de gaten…

Bedrijfstraining op maat

Al meer dan 15 jaar ontvangen wij bedrijven en groepen voor bedrijfstrainingen en teambuilding. We bieden deze trainingen aan vanuit Bedrijfstrainer.nl, een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard.

Wat maakt ons trainingsaanbod uniek?

Onze bedrijfstrainingen zijn uniek, doordat we professionele bedrijfstrainers hebben die óók buitensportinstructeur zijn.  Die weten exact de juiste outdoor activiteiten in te zetten, om processen binnen het team boven water te krijgen. De trainingen zijn altijd een mix van theorie en praktijk, waarbij buitensport het middel is om doelen te bereiken.

Daarnaast maakt de ambiance en omgeving van ons pand – midden in het groene hart van Overijssel – onze trainingen uniek. Ons sfeervolle pand met een eigen activiteitterrein bevindt zich aan de rand van bos en water. Bovendien hebben we op 5 autominuten afstand, een eigen Teambuildingspad. Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagende, actieve teambuildingsprogramma’s en bedrijfstrainingen.

Teambuildingspad voor teambuilding en bedrijfstrainingen

De teambuildingsprogramma’s en bedrijfstrainingen zijn altijd een training op maat. Vaak voegen we elementen als een mountainbiketocht met gids, een survival programmateambuildingsopdrachten, ons teambuildingspad of een van onze  escape Rooms toe aan het programma.

Samen met jullie bekijken we wat wensen en doelen zijn en welke onderdelen hier het beste aansluiten bij de doelen die gehaald moeten worden.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. 

Bedrijfstrainer.nl

Een deel van ons aanbod vind je in het overzicht hieronder. Ben je op zoek naar een compleet arrangement of programma op maat? Neem dan ook eens een kijkje op onze speciale website Bedrijfstrainer.nl.

Let op: Het is goed mogelijk dat bedrijfstrainingen of teambuilding buiten de WKR vallen. Je leest er alles over in deze blog.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!

Top