Ik heb een vraag
Wilgenweard

Bedrijfstraining

Je staat op een wiebelige plank, slechts 40 centimeter boven de grond, terwijl je andere collega’s zich op een nabijgelegen platform bevinden en tips schreeuwen om je veilig naar hen toe te krijgen. Het overleg is intens, met iedereen die denkt het beter te weten dan de ander, terwijl onze teamleider nauwlettend de tijd in de gaten houdt. Dit is de essentie van een bedrijfstraining waarin teamwork, communicatie en probleemoplossing centraal staan.

Bedijfstraining op maat

Al meer dan 20 jaar ontvangen wij bedrijven en groepen voor bedrijfstrainingen en teambuilding. We bieden deze trainingen aan vanuit de tak Bedrijfstrainer, een gespecialiseerd onderdeel van De Wilgenweard.

Wat maakt ons trainingsaanbod uniek?

Onze bedrijfstrainingen zijn uniek, doordat we professionele bedrijfstrainers hebben die óók buitensportinstructeur zijn. Ze weten exact de juiste outdoor activiteiten in te zetten, om processen binnen het team boven water te krijgen. De trainingen zijn altijd een mix van theorie en praktijk, waarbij buitensport het middel is om doelen te bereiken.

Daarnaast maakt de ambiance en omgeving van ons pand – midden in het groene hart van Overijssel – onze trainingen uniek. Ons sfeervolle pand met een eigen activiteitenterrein bevindt zich aan de rand van bos en water.  Onze activiteit gericht op bedrijfstraining, de teambuildingstocht, leidt je door de mooie natuur. Dat maakt dat we alles bij de hand hebben voor een uitdagende, actieve teambuildingsprogramma’s en bedrijfstrainingen.

De teambuildingsprogramma’s en bedrijfstrainingen zijn altijd een training op maat. Vaak voegen we elementen als een mountainbiketocht met gids, het klimparcours, teambuildingsopdrachten of een van onze Escape Rooms toe aan het programma.

Samen met jullie bekijken we wat wensen en doelen zijn en welke onderdelen hier het beste aansluiten bij de doelen die gehaald moeten worden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_20190504_160239-1024x768.jpg

Bedrijfstraining

Ben je op zoek naar een compleet arrangement of programma op maat? Bekijk dan eens onze activiteiten gericht op teambuilding! Met een echte trainer bekijken we waar de valkuilen zitten in het team en waar juist de kwaliteiten zitten. Combineer het met één van onze andere activiteiten om het echte groepsgevoel te krijgen.

Let op: Het is goed mogelijk dat bedrijfstrainingen of teambuilding buiten de WKR vallen. Je leest er alles over in deze blog.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!