Ik heb een vraag
Wilgenweard

Bedrijfsuitje Ik hou van Holland organiseren in Overijssel of Twente


Hoe goed kennen jij en je collega’s ons landje en onze cultuur? En wie spelt lastige woorden het best? En schraap de kelen, want Nederlandse hits mogen luidkeels meegezonden worden. Dit alles tijdens ons Bedrijfsuitje Ik Hou van Holland.

Ons Bedrijfsuitje Ik Hou van Holland is helemaal geïnspireerd op het populaire televisieprogramma met Linda de Mol. In 2 teams strijden jullie om de titel door verschillende spellen te spelen. Een quizronde met vragen over Nederland en haar cultuur. Woorden spellen in teamverband, en bekende Nederlandse songteksten raden en/of afmaken. Dit alles onder het genot van muziek van eigen bodem en in een zaal compleet in Hollandse stijl. En natuurlijk met het bekende ‘Ik hou van Holland’ rad als finalespel!

Ik hou van Holland het themafeest voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, familiefeesten & vriendenfeesten

Bedrijfsuitjes

Bij De Wilgenweard in Overijssel bieden we nog meer keus aan bedrijfs- en personeelsuitjes. Bijvoorbeeld Expeditie RobinsonFort Boyard en Wie is de Saboteur?. Ook hebben we 2 escape rooms die heel geschikt zijn voor een uitje of als teambuilding.

Expeditie Robinson vuur maken

Informatie en contact

Wil je meer lezen over ons arrangement Ik hou van Holland? Bekijk dan onze website of bel met ons op 0648 – 681338.