Ik heb een vraag
Wilgenweard

Bedrijfsuitje in Twente organiseren? 4 tips

Een bedrijfsuitje met collega’s: het is vaak leuk om ook eens buiten kantoor tijd met elkaar door te brengen. Andere gespreksonderwerpen, sportief bezig zijn en tijd om te kletsen en te borrelen. Maar hoe kies je nu voor een programma wat iedereen aanspreekt? Jong, oud, heel sportief of maar een beetje. Wij zetten vier tips op een rij voor een bedrijfsuitje waar iedereen nog lang over na zal praten.

Tip 1: Net als op televisie

Praten jullie op kantoor ook na over de televisieprogramma’s van de dag ervoor? Nu kan je er zelf deel van uitmaken! Ga de strijd aan met je collega’s in Expeditie Robinson of Fort Boyard. Speel spannende proeven, waarbij lef en inzicht een belangrijke rol spelen. Ook een populair programma is Wie is de Mol? Eén van jullie collega’s wordt in het grootste geheim als Mol aangewezen en zal de spellen manipuleren, met als doel zo weinig mogelijk punten te verzamelen. Weet jij de Mol te ontmaskeren? Of zijn jullie meer te porren voor lol, muziek en een quizelement? Dan is Ik hou van Holland echt wat voor jullie!

Fort Boyard als bedrijfsruitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of tijden een familieuitje

Tip 2: Spanning en sensatie

Bij De Wilgenweard in Nijverdal werd enkele dagen geleden een moord gepleegd. De rechercheurs geven het onderzoek uit handen, helpen jij en je collega’s hen verder? Er zijn getuigenverklaringen, een rapport van de lijkschouwer en achtergrondinformatie over het slachtoffer. Welk team weet de moord als eerste op te lossen in dit CSI moordspel?

Speel met je collega's , familie of vrienden het spannende CSI Moordspel

Tip 3: Sportief bezig

Zelf een programma samenstellen met voor ieder wat wils is natuurlijk altijd een goede optie. Geef aan wat de wensen zijn van jullie team en wij stellen samen met jullie een geweldig programma samen. Het water op in een kano of op een supboard of met een slingertouw. Het bos in op de mountainbike of met een gps. Of combineer een spannende Archery Tag (Shoot Out) met een escaperoom. En voeg samenwerkingsopdrachten toe als extra element. Zo is er niet alleen focus op sportiviteit en gezelligheid, maar ook op teambuilding.

Sportieve activiteit in de natuur

Tip 4: Met overnachting

Een bedrijfsuitje met overnachting is ook een optie. Zo kan je het programma spreiden over meerdere dagen en blijft er meer ruimte over om bij te praten, voor bijvoorbeeld teambuilding en voor lekker eten en drinken. Overweeg dus om een (simpele) overnachting bij te boeken. De eerste dag kan je dan afsluiten met een gezellige dansavond of een pubquiz. De volgende ochtend zit iedereen weer fris aan het ontbijt voor nog een sportieve dag met collega’s.

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met deze ideeën voor jullie bedrijfsuitje in Twente (Overijssel). Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!