Bedrijven

Een personeelsfeest of bedrijfsfeest waar collega’s nog maanden over napraten. Een bedrijfsuitje waar sportiviteit, plezier en samenwerking bij elkaar komen. Of een bedrijfstraining of teambuilding waarbij ervaren trainers het team echt in beweging zetten. Bij De Wilgenweard zijn dit activiteiten die we dagelijks organiseren voor onze gasten. Met veel enthousiasme en plezier!

Je vindt hier een overzicht van alle feesten, uitjes en trainingen die we aanbieden. Heb je specifieke wensen of wil je zelf een programma samenstellen? Dat kan, we denken graag met je mee!
Ook voor bedrijven die op een unieke locatie of bijzonder manier willen vergaderen hebben we verschillende opties. De bijzondere locatie van de Wilgenweard, aan bos en water gelegen, is dé plek om met bedrijven, teams en collega’s een sportieve, leerzame en leuke dag te beleven.

Neem contact op met één van ons voor meer informatie of download de informatiebrochure. Vrijblijvend een offerte opvragen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot snel op één van de mooiste locaties in Overijssel!