Ik heb een vraag
Coronaproof activiteiten voor in de kerstvakantie

Coronaproof activiteiten voor in de kerstvakantie

Ook dit jaar helaas geen kerstvieringen, kerstborrels en kerstdiners, maar veiligheid en gezondheid gaan altijd voorop. Dat betekent echter niet dat er geen mogelijkheden zijn om het jaar goed af te sluiten op een veilige manier! De Wilgenweard biedt namelijk ook de leukste coronaproof activiteiten aan. We kijken naar wat nog wel kan en daarom hebben wij voor jullie onze coronaproof activiteiten op een rijtje gezet. Veilige, gezellige, coronaproof uitjes voor in de kerstvakantie!

Ons coronaproof uitjes aanbod

Er zijn nog steeds leuke activiteiten die jij kan doen in jouw kerstvakantie met vrienden of familie! En voor sommigen kun je zelfs thuis blijven. Ideaal met het koude weer dat op komst is. Bekijk hieronder het coronaproof aanbod:

1. Sterrit autopuzzeltochten

In je eigen auto rijd je door verschillende mooie landschappen, terwijl je puzzelend de juiste weg terugvindt naar De Wilgenweard! De sterrit autopuzzeltocht is een superleuke coronaproof activiteit. Het leuke eraan is dat je echt je hersens moet laten kraken om de juiste weg te vinden, én je rijdt ook nog eens door leuke dorpjes en mooie landschappen. We hebben drie verschillende varianten die je door het Twentse, Sallandse of Vechtdalse landschap leiden. Elke sterrit autopuzzeltocht heeft zijn eigen charme. Je hoeft je niet te vervelen in de kerstvakantie, want je kan ze natuurlijk ook alle drie doen!

coronaproof activiteit: Sterrit Autopuzzeltocht

2. Escape Games voor thuis

Het ideaalste coronaproof uitje bij slecht weer! Je kan het vanuit de woonkamer spelen met jouw gezinsleden, maar je kan ook het spel op afstand spelen met vrienden door een online verbinding. Zo kan je toch nog een beetje bij elkaar zijn. De Wilgenweard heeft twee escape games voor thuis:

Durf jij één van deze uitdagende Escape Games aan?

3. Mountainbiken

Lekker eropuit met een mountainbike in de natuur! Het mag nog steeds met z’n tweeën. We hebben hele mooie routes die starten vanaf De Wilgenweard en je leiden door de bossen, het Reggedal en over de Sallandse Heuvelrug. Zo kun je de Groene, Paarse of Blauwe route volgen. Heb jij al die routes al eens gedaan en ben je op zoek naar iets anders om te doen met de mountainbike? Denk dan eens aan gravelbiken! De leukste gravelbike routes vind je in ons blog. Hierin wordt ook het verschil tussen mountainbiken en gravelbiken uitgelegd. Erg interessant dus!

4. Langlaufen (als er sneeuw ligt natuurlijk!)

Wat zou er nou mooier zijn dan een witte kerst? Niet alleen met kerst, maar een witte winter wonderland is altijd mooi! Wat ons betreft mag de sneeuw komen, want dan kunnen we langlaufen! In februari 2021 hadden we nog het geluk en wie weet komt het deze winter er ook weer aan. Dus wanneer er sneeuw ligt, kun je komen langlaufen bij De Wilgenweard. Een uniek coronaproof uitje, want zo vaak ligt er geen dik pak sneeuw meer. Dat wil je dan niet missen, dus houd onze sociale media en website goed in de gaten!

coronaproof uitje: langlaufen

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Helaas missen wij dit jaar ook de leuke kerstborrels en jaarafsluitingen met Swingo Bingo’s, pubquizen en de lekkerste buffetten. Maar ondanks alles hebben we toch een mooie nazomer gehad waar we met een goed gevoel op terugkijken! Wij willen al onze gasten bedanken voor de gezelligheid die ze keer op keer meebrachten dit jaar en we kijken ernaar uit om nog meer leuke uitjes en feesten voor vrienden, vrijgezellen, families, teamgenoten en collega’s te mogen organiseren in 2022!

Contact

Voor vragen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. We helpen je graag verder! Voor in het nieuwe jaar helpen we je graag bij het samenstellen van een leuk teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje, vriendenuitje, trainingskamp, teambuildingsuitje en nog veel meer andere uitjes. Bekijk ons hele aanbod aan activiteiten!