Ik heb een vraag
Coronaregels vanaf 13 november 2021

Coronaregels vanaf 13 november 2021

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord, zijn de coronaregels veranderd. Hier moeten wij als recreatiebedrijf, met zowel horeca als activiteiten, rekening mee houden. De veiligheid van onze gasten staat voorop. Om al onze activiteiten zorgvuldig te laten verlopen en onze gasten te blijven ontvangen in één van onze zalen of op het terras, willen we jullie op de hoogte stellen van de huidige coronaregels naar aanleiding van de persconferentie op 12 november 2021:

  • Wanneer je een binnen- of buitenactiviteit inclusief horeca bij ons hebt geboekt, zoals Beat The Matrix, Swingo Bingo en Expeditie Robinson, zullen we naar een coronapas vragen.
  • Als je komt borrelen, dineren, lunchen, barbecueën, etc. en dit vindt binnen in één van de zalen of buiten op één van onze terrassen plaats, zullen we bij ontvangst vragen om jullie coronapas te laten zien.
  • Je zult een vaste zitplaats aangewezen krijgen.
  • Voor een (sport)activiteit die geheel buiten is, zoals kanoën of mountainbiken, is geen coronapas nodig.
  • Om 20:00 sluiten wij.

Dit houdt dus in dat wanneer je de coronapas moet laten zien, je gevaccineerd, getest of recent genezen bent van corona. Wij hopen op jullie begrip in deze lastige situatie.

Mocht je hierover nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op!