Ik heb een vraag
Coronaregels vanaf 25 september 2021

Coronaregels vanaf 25 september 2021

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord, zijn de coronaregels veranderd. Hier moeten wij als recreatiebedrijf, met zowel horeca als activiteiten, rekening mee houden.

Het belangrijkste is: Iedereen blijft welkom bij ons! Wij staan te popelen om weer meer gasten op één van onze terrassen of in onze zalen te ontvangen. Ook zijn we erg blij dat onze activiteiten weer op de “normale” manier uitgevoerd kunnen worden. Echter houden we ons wel aan de regels die de overheid heeft bepaald. Veiligheid van onze gasten staat voorop. Nu wij onze capaciteit in onze zalen weer mogen verhogen, vinden wij het belangrijk dat dit op een veilige manier kan. Daarom willen we jullie op de hoogte stellen van hoe wij omgaan met de huidige situatie naar aanleiding van de persconferentie op 14 september 2021:

  • Wanneer je alleen een activiteit bij ons hebt geboekt, zoals mountainbiken, Beat The Matrix en Expeditie Robinson, dan hoef je de coronapas niet te laten zien. Zowel voor de activiteiten buiten als binnen is geen coronapas nodig.
  • Als je bij ons een activiteit hebt geboekt inclusief horeca en dit vindt buiten op één van onze terrassen plaats, dan hoef je geen coronapas te laten zien.
  • Wanneer je bij ons een activiteit hebt geboekt inclusief horeca en dit vindt binnen in één van de zalen plaats zullen we bij ontvangst vragen om jullie coronapas te laten zien.
  • Als je komt borrelen, dineren, lunchen, barbecueën, etc. en dit vindt buiten op één van onze terrassen plaats, dan hoef je geen coronapas te laten zien
  • Als je komt borrelen, dineren, lunchen, etc. en dit vindt binnen één van onze zalen zullen wij om de coronapas vragen.
  • Wanneer je alleen komt vergaderen in één van onze zalen hoef je geen coronapas te laten zien. Is dit inclusief horeca? Dan vragen we wel om je coronapas.
  • Om middernacht sluiten wij.

Dit houdt dus in dat wanneer je de coronapas moet laten zien, je gevaccineerd, getest of recent genezen bent van corona. Wij hopen op jullie begrip in deze lastige situatie.

Mocht je hierover nog een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op!