Ik heb een vraag
Dagje weg met vriendinnen? Boek ons vrouwenarrangement in Overijssel!

Dagje weg met vriendinnen? Boek ons vrouwenarrangement in Overijssel!

Even geen werk, volle agenda of andere verplichtingen. Gewoon een lekker dagje weg met je vriendinnen met alleen aandacht voor elkaar. Bijkletsen, lekkere drankjes drinken en vooruit… ook een klein beetje actie.

Klinkt als muziek in je oren toch? 
We geven je 3 tips voor een perfect vriendinnenuitje  in Overijssel!

Geldt voor jullie, net als voor de meeste vriendinnengroepen, dat je niet teveel geregel en gedoe wilt op zo’n dagje uit? Maar dat eten en drinken wel héél belangrijk zijn?

 Lees de tips voor een vrouwenarrangement in Overijssel:

1. Beat The Matrix, the next level escape experience

Ben jij op zoek naar een origineel en spannend dagje weg met vriendinnen  in Overijssel of Twente? Dan kunnen we je Beat The Matrix echt aanraden.

We noemen het the next level escape experience en je kunt het zien als een escape room met 10 verschillende kamers. Na een introductiefilm heb je 70  minuten de tijd krijgen om opdrachten en raadsels op te lossen én het geheim van de matrix te verslaan.

Ontmantel een bom, vind je weg door het laserparcours, beantwoordt verschillende vragen in de spiegelkamer, zoek de weg door New York met je VR bril en help Amber te ontsnappen.

Het perfecte vriendinnendagje!

Je kunt Beat the Matrix spelen met grote en kleine groepen van 3 tot maximaal 32 personen. In teams van maximaal 4 personen ga je in de 10 kamers op jacht om zoveel mogelijk punten te scoren.

In elke kamer staat je een andere uitdaging te wachte.
Zijn jullie een beetje stressbestendig? Jullie behendigheid, communicatie en snelheid wordt getest en dat onder tijdsdruk: Dat is Beat The Matrix!

Ontdekken jullie het geheim van The Matrix?

 

2. Escape the forest

Daar sta met je vriendinnengroep, vastgeketend in het bos… Je hebt een uur de tijd om jezelf te bevrijden, door het uitvoeren van 4 opdrachten; Dat is 
Escape the forest, een escape game in het bos.

Red je 1 van de opdrachten niet binnen de tijd? Helaas, dan vertrek je zonder punten naar de volgende opdracht. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren én bij het eindspel een scherpe tijd neer te zetten. Lukt het jullie om het record te breken?

 

escape the forest de Wilgenweard Nijverdal

 

3. Wie is jullie mol?

Geïnspireerd op het populaire televisieprogramma ontwikkelden we Wie is jullie Mol. Mét supertoffe spellen waarbij jullie onder de grond een Maya puzzel op moeten lossen (de Mol voelt zicht hier vast op zijn gemak!) en waarbij de welbekende portofoons een belangrijke rol spelen. Ook is er een spannende foto-opdracht, een ingewikkelde vispuzzel en een eilandenopdracht waarbij samenwerking essentieel is.

Terwijl bijna iedereen goed zijn best doet om zoveel mogelijk punten te verzamelen, heeft één van jullie de opdracht gekregen om de boel te saboteren. Dus kijk goed om je heen, wie gedraagt zich verdacht? Stel elkaar goede vragen en observeer tijdens de spellen. Degene die aan het eind van de dag de meeste kennis paraat heeft over het spel en de Mol is de grote winnaar. En gaat natuurlijk naar huis met de eeuwige roem!

 

wie is de mol bij de Wilgenweard

 

Dagje uit met vriendinnen

Vallen deze tips voor een echte vrouwendag uit bij jullie in de smaak?
Er is nog meer te kiezen bij ons, zoals een touwbaangravity fall en escape rooms.

Kijk eens rond op onze website en stel zelf een programma samen. Hulp nodig? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. e hopen jullie snel te zien op één van de mooiste plekjes van Overijssel!